Video ⟩ Kurucam divi punkti "Bucks" panākumā; Porziņģis nespēlē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: Twitter/ @ArtursKalnitis

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva divus punktus, palīdzot Milvoki "Bucks" izcīnīt uzvaru, bet Kristaps Porziņģis nelielā potītes savainojuma dēļ laukumā nedevās.

"Bucks" mājās ar 132:94 (26:17, 24:23, 36:23, 46:31) uzvarēja Filadelfijas "76ers".

Kurucs nospēlēja trīs minūtes un 52 sekundes, kuru laikā guva divus punktus. Viņš grozā raidīja abus soda metienus. Basketbolists arī pieļāva vienu kļūdu, nopelnīja trīs personīgās piezīmes, bet "Bucks" ar Kurucu laukumā guva par septiņiem punktiem vairāk nekā ielaida.

Rezultatīvākais Milvoki vienībā ar 24 punktiem, 14 atlēkušajām bumbām un septiņām rezultatīvām piespēlēm bija Jannis Adetokunbo, bet 17 punktus un astoņas bumbas zem groziem iekrāja Bobijs Portiss. Pa 15 punktiem Filadelfijas klubā iemeta Šeiks Miltons un Tairīss Maksejs.

Otrdien "Bucks" nākamo spēli aizvadīs pret Šarlotas "Hornets".

"Bucks" ar 37 uzvarām 59 spēlēs Austrumu konferencē ieņem trešo vietu.

Tikmēr Dalasas "Mavericks" bez potītes savainojumu guvušā Porziņģa savā laukumā ar 108:93 (23:26, 23:32, 33:21, 29:14) pārspēja čempionvienību Losandželosas "Lakers".

Porziņģis šosezon izlaidis jau 20 no 59 "Mavericks" spēlēm. Iepriekšējā mačā viņš cīņā par atlēkušo bumbu neveiksmīgi piezemējās, kā rezultātā nedaudz pagrieza potīti. Komandas galvenais treneris Riks Kārlails iepriekš norādīja, ka basketbolists spējot pārvietoties saviem spēkiem, tāpēc savainojums, visticamāk, nav pārlieku nopietns.

Dalasas vienības uzvaru ar 25 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām kaldināja Dvaits Pauels, Dorianam Finijam-Smitam 21 punkts un septiņas bumbas zem groziem, bet Luka Dončičs pievienoja 18 punktus, astoņas atlēkušās bumbas un 13 rezultatīvas piespēles. "Lakers" rindās 20 punkti Benam Maklemoram, kamēr vēl 17 punktus iemeta Entonijs Deiviss.

Nākamo spēli "Mavericks" pirmdien aizvadīs pret Sakramento "Kings".

"Mavericks" ar 33 uzvarām 59 spēlēs Rietumu konferencē ieņem sesto vietu.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu