Otrdienas horoskops: 27. aprīlis

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Horoskops otrdienai, 27. aprīlim.

AUNS

Ļoti enerģiskiem un čakliem cilvēkiem nav ilgi jāgaida, kad dažādi darba vai biznesa piedāvājumi sāk birt kā no pārpilnības raga. Ir labas iespējas palielināt ienākumus.

VĒRSIS

Atkal jau tev vēlas uzlikt lielu atbildību un neskaitāmus pienākumus. Atteikties nevajag, jo vēlāk būsi ieguvējs. Vienīgi piedomā, kādas tehnoloģiju iespējas izmantot, lai viss notiktu raitāk.

DVĪŅI

Neļauj vaļu emocijām, ja darbā vai biznesā kaut kas nenotiek pēc tava prāta. Tādu šūmēšanos neviens neņems galvā. Toties nostrādās loģiski un uz likumu zināšanām balstīti argumenti.

VĒZIS

Labi draugi ir zelta vērtē – atbalstīs un ieteiks ko noderīgu. Nekautrējies lūgt palīdzību, ja nepieciešams. Domīgs noskaņojums saistībā ar privāto dzīvi un attiecību tēmu.

LAUVA

Šodien paspēsi teju vai būt vairākās vietās vienlaikus. Ļoti trauksmains darba ritms - esi rūpīgs, lai tehnika nesaniķojas vai faili nepazūd. Pēcpusdienā emocionāla komunikācija ar radiniekiem.

JAUNAVA

Tu esi rūpīgs, kārtīgs cilvēks, kam nepatīk pusratā atstāti darbi. Var gadīties, ka pēkšņi pietrūkst kādu zināšanu vai iemaņu, lai pabeigtu iesākto. Konsultējies ar vecākajiem kolēģiem.

SVARI

Vari kārtot lietišķas darīšanas iestādēs, bet tikai tad, ja esi rūpīgi sagatavojies. Rīkojies apdomīgi ar naudu un izvērtē pirkumus – tā skaistā šallīte vai stilīgā fitnesa aproce šobrīd varbūt nemaz nav vajadzīga.

SKORPIONS

Jāmācās sadarboties. Tev nepatīk, ja dod padomus vai mēģina „regulēt”, taču šodien vairāk paveiksi, ieklausoties līdzcilvēkos. Ja tev ir bērni, jāpalīdz viņiem ar padomu.

STRĒLNIEKS

Jātraucas no viena pienākuma pie cita – kaut jel kāds reāli būtu izdomājis tos septiņjūdžu zābakus vai lidojošo paklāju! Vakarā vēlēsies aizvērt aiz sevis durvis. Lai visi liek mieru.

MEŽĀZIS

Nepaļaujies uz citu solījumiem un nekārto darījumus ar draugiem, iespējama neliela vilšanās. Ir vērts pievērsties jauniem projektiem un plānot pasākums, kas nes labumu ilgtermiņā.

ŪDENSVĪRS

Mīlestība iedvesmos un dos spēku darboties. Var jau pasmaidīt par to, bet pozitīvām domām ir spēks. Darba diena solās būt gara un grūta, taču mīļotā cilvēka atbalsts būs zelta vērtē.

ZIVIS

Laba diena jauniem plāniem. Arī praktiskiem un racionāliem jautājumiem atradīsi radošus risinājumus. Esi ļoti precīzs, ja projekti vai sadarbība saistās ar ārzemēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu