Ceturtdienas horoskops: 29. aprīlis

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops ceturtdienai, 29. aprīlim.

AUNS

Tev ir tik daudz ideju, ka pietiktu veselam biznesa parkam! Ir jāliek lietā un jāmeklē kompanjoni vai atbalstītāji. Tikai nebūtu vēlams kārtot darījumus ar draugiem.

VĒRSIS

Laipnība pavērs jaunus ceļus, ar jauku smaidu iegūsi jaunus paziņas un izveidosi noderīgus kontaktus. Var gadīties īstajā brīdī iepazīties ar īstajiem cilvēkiem, kurus interesē tavi projekti.

DVĪŅI

Iespējas nostiprināt autoritāti īstajā brīdī sniedzot noderīgus padomus. Ja saņem jaunu darba vai karjeras piedāvājumu, izvērtē vai tur neslēpjas kādi zemūdens akmeņi.

VĒZIS

Lieliska diena prezentācijām, ideju izklāstam un sponsoru meklējumiem. Šis ir laiks, kad nevajadzētu apstāties pie sasniegtā. Izpēti biznesa atbalsta programmas vai darba piedāvājumus.

LAUVA

Aktīva diena, daudz pienākumu darbā. Kaut arī viss notiks kaut kā trauksmaini, rezultāts priecēs. Prāts mazliet domīgs saistībā ar privāto dzīvi un attiecību tēmu.

JAUNAVA

Ja darbā vai biznesā kaut kas nav pa prātam, tad jāmeklē citi ceļi un jaunas iespējas. Prognozējamība un noteikts ritms ir labi, bet, ja iestājas rutīna, tad kaut kas jāmaina.

SVARI

Galvenais profesionālajā jomā ievērot konsekvenci un nemainīt viedokli, kas izteikts skaļi. Taisnība ir tavā pusē, tikai kādam citam tas var nebūt pa prātam.

SKORPIONS

Ļoti iespējams, ka ar pilnu atdevi nevarēsi pievērsties darbam, jo jāpalīdz mīļajiem radiņiem. Kāds no viņiem var piezvanīt jebkurā brīdī: vajadzīgs padoms, izpalīdzēšana ar transportu u.tml.

STRĒLNIEKS

Skaiti līdz desmit! Būs situācijas, kas kaitinās, nervozu darīs kolēģu neizdarība, un vispār – „viss slikti”. Vakarā no sirds priecāsies, atlaižoties mīļākajā atpūtas krēslā. Tīkams mājas miers.

MEŽĀZIS

Vajag padomāt. Nepieņem lēmumus steigā vai emociju iespaidā. Tomēr var nākties izvērtēt kādu līdzšinējo sadarbību un no tās atteikties. Ir jaunas peļņas un izaugsmes iespējas.

ŪDENSVĪRS

Mēdz teikt, ka Ūdensvīri ir cilvēki, kas dzīvo ar skatu nākotnē. Un šodien līdzcilvēkiem ļoti noderēs tavs plašais skatījums uz norisēm un situācijām dažādās dzīves jomās.

ZIVIS

Lieliskas idejas, par kurām citi varbūt brīnīsies. Tās ir viņu tiesības, bet tavējās – izmēģināt jaunas metodes darbā un rakstīt ambiciozus projektus nākotnei.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu