Piektdienas horoskops: 30. aprīlis

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops piektdienai, 30. aprīlim. 

AUNS

Kaut arī piektdiena, ātrāk brīvs netiksi, jo atklāsies arvien jauni un jauni darbi, kas nedēļas laikā palikuši nepaveikti. Toties vakarā – miers un atpūta. Un domas par brīvdienu plāniem.

VĒRSIS

Laba diena sarunām ar atbalstītājiem, sponsoriem, projektu finansētājiem. Sekmīgas sarunas arī ar ārzemju partneriem. Dienas izskaņā būsi gandarīts un jutīsi, ka brīvdienas godam nopelnītas.

DVĪŅI

Jauni plāni un idejas nākamajai nedēļai. Vari sarīkot „prāta vētru” ar kolēģiem vai partneriem un uzklausīt viņu idejas. Bet tad gan pievērsies savējiem. Viņi ir noilgojušies.

VĒZIS

Ar domām jau esi brīvdienās un kaut kur pie dabas. Darbā apdari pašu nepieciešamāko un dodies brīvsolī, jo no strādāšanai līdz melnai tumsai liela labuma nebūs.

LAUVA

Kaut arī darba nedēļa praktiski beigusies, atklāsi, ka šodien vēl daudz kas jāpaveic. Līdztekus darbiem domas kavēsies pie attiecību tēmas. Tajā kaut kas maināms vai sakārtojams.

JAUNAVA

Kaut ko vajadzētu pamācīties... Tā Jaunavas domā visai bieži. Izpēti tiešsaistes kursu un semināru piedāvājumu, noteikti atradīsi ko noderīgu. Brīvdienām tuvojoties, daudz komunikācijas ar radiniekiem.

SVARI

Augsts prāta potenciāls un labas profesionālās iemaņas – šodien ir iespējas sakārtot dažādus lietišķos jautājumus, kas ilgāku laiku „iestrēguši”. Vakarā atslodzei noderētu kustīgas aktivitātes.

SKORPIONS

Mīļie cilvēki jau bez tavas ziņas būs sākuši plānot nedēļas nogales darbus un atpūtu, un tu tiksi nostādīts fakta priekšā. Viss kārtībā! Tikai naudas tēriņus gan nosaki pats. Jābūt apdomīgam ar finansēm.

STRĒLNIEKS

Emocijas sitīs augstu vilni! Ja darbā spriedze un kaut kas nav pa prātam, nenes šīs rūpes mājās nedēļas nogalē. Izbaudi kopā būšanu ar mīļajiem cilvēkiem, uz kuriem vienmēr vari paļauties.

MEŽĀZIS

Pārskati darbu sarakstus, nosacījumus, noslēgtās vienošanās un izdari secinājumus. Ja kādi darbi iegājuši rutīnā un vairs nav atdeves, no tiem jāatsakās. Laiks peļņas palielināšanai.

ŪDENSVĪRS

Darbosies kā tāds mūžīgais dzinējs un iedvesmosi kolēģus, bet pēcpusdienā jau būsi noskaņojies brīvdienām. Apspriedies ar savējiem, kas labāk – saimniekot mājās vai doties piknikā pie dabas.

ZIVIS

Ja mazliet izjūti pavasara nogurumu, tad šodien vēlams darbus pabeigt ātrāk un doties atpūsties. Iespējami aizraujoši piedzīvojumi sirdslietās, kas pavisam noteikti uzmundrinās.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu