Svētdienas horoskops: 2. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Horoskops svētdienai, 2. maijam. 

AUNS

Iepirkšanās diena, jo jāsagatavojas jaunajai nedēļai. Vislabākais, protams, veikt pasūtījumus internetā. Bet, ja neapmierina piegādes termiņi, tad jādodas uz veikalu. Atceries par distanci un dezinfekciju.

VĒRSIS

Izbrauciens vai sportiskas aktivitātes ir tas, kas nepieciešams pirms nākamās darba nedēļas. Vakarā izveido darbu sarakstus, sakārto plānotāju un noskaņojies aktīvai darbībai.

DVĪŅI

Ik pa brīdim jādomā par aizvadītajā nedēļā saņemto informāciju. Kā ir patiesībā? Ko kurš dara? Iespējams, šodien labi darbosies intuīcija un tu ieraudzīsi kopainu.

VĒZIS

Nesēdi mājās, jo iespējama neliela „rīvēšanās”. Būtu labi ar ģimeni iziet pastaigā vai iesaistīties kādās kustīgās aktivitātēs. Jauka diena mīlestības apliecinājumiem.

LAUVA

Ģimeniska diena. Mīļie radiņi gribēs pēc iespējas vairāk laika pavadīt ar tevi. Var nākties apspriest arī kādus nopietnus jautājumus, kas skar, piemēram, nekustamā īpašuma tēmu.

JAUNAVA

Sirdī ilgas pēc jauniem apvāršņiem, pēc tālām zemēm un nebijušiem iespaidiem. Kamēr vēl pasaule slēgta, baudījumu var gūt arī no kvalitatīviem ceļojumu raidījumiem.

SVARI

Nesteidzīgs dienas ritms un vaļošanās. Vari mājās kaut ko piekārtot, pārskatīt garderobi. Kādai Svaru dāmai var rasties iedvesma ķerties pie rokdarbiem.

SKORPIONS

Vēlams doties izbraucienā vai mājās sarīkot radošo dienu ar kino vai koncertierakstu skatīšanos. Ja kopā ar mājiniekiem ķersies pie saimniecības darbiem – vairāk strīdu nekā labuma.

STRĒLNIEKS

Lielisks garastāvoklis un vēlme tā no sirds parosīties mājas saimniecībā – labot, tīrīt, spodrināt. Kāds sevī atklās kulināra talantu, pagatavojot eksotisku maltīti.

MEŽĀZIS

Daudz pozitīvu emociju privātajā dzīvē. Ja esi šobrīd ar kādu kopā, tad iepriecini mīļoto ar romantisku pasākumu divvientulībā. Savukārt brīvajiem ļaudīm jāatver sirds mīlestībai.

ŪDENSVĪRS

Neļaujies pesimismam, kas var pielavīties gluži nemanot. Pat it kā bez reāla iemesla. Šodien vēlams darīt to, kas uzlabo garastāvokli – pievērsties mīļotajam hobijam, iespēju robežās izklaidēties.

ZIVIS

Pļāpāšanas diena. Vieglas un jautras sarunas ar draugiem, nebūtiskas informācijas apmaiņa un lustīgs garastāvoklis. Izej pastaigā, palasi labu grāmatu. Nāk jaunā nedēļa ar darbiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu