Atmaskots un izbalsots šova "Balss maskā" astotais dalībnieks (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Svētdien, 25. aprīlī, izskanēja "Balss maskā" astotais raidījums, kurā dalībnieki izpildīja mīļākās latviešu dziesmas. 

Atmaskošanu piedzīvoja noslēpumainā Planētas maska, kura noslēdzošajā vakarā izpildīja šūpuļdziesmu "Sēd uz sliekšņa pasaciņa", kas ļoti aizkustināja detektīvus.

Zem maskas bija radio Star FM ētera balss un TV3 rīta raidījuma "900 sekundes" laika ziņu moderators Māris Grigalis. Precīza savā minējumā bija detektīve Samanta Tīna, kura tieši pirms atmaskošanas veica savu trāpīgo minējumu, taču to apšaubīja Baiba Sipeniece-Gavare, sakot:

"Ja tas ir Grigalis, tad es varu stāvus ielekt Daugavā, jo es ar Grigali katru rītu satiekos! Ja tas būs viņš, tad es tiešām lekšu!

Grigali, tas nav iespējams! Es tev to nepiedošu nekad! Mājinieki, negaidiet mani mājās!"

Par dalību šovā stāsta arī Māris Grigalis: "Ja jūs spētu iedomāties, cik tas bija sarežģīti! Man visu laiku "900 sekundēs" bija jāaizvieto Mārtiņš Spuris, jo viņam bija "Balss maskā" filmēšanas, bet arī man tās bija, tikai atšķirība tāda, ka to neviens nedrīkstēja zināt! Attiecīgi – es neguļu, Mārtiņš guļ! Un tad tas pats arī, aizejot uz radio Star FM, jo mans ēters ir uzreiz pēc Baibas. Apspriežam, ka Baibai ir garas filmēšanas jaunā šovā, veicam šādas tādas pārrunas, un viņa neko nenojauš."

Māris arī nekautrējās atbildēt uz Baibas izteikumiem: "Baibiņ, es tev varu parādīt, kurā virzienā ir Daugava – dienvidrietumi!"

Tāpat šovā tika atmaskota arī Vakara zvaigzne. Šonedēļ zem tās slēpās dziedātāja Aija Andrejeva.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu