Nekādas taupīšanas! Zodiaka pārstāvji, kuri naudu tērē ātrāk, nekā spēj to nopelnīt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: aslysun/Shutterstock

Lai arī nav jēgas lieki taupīt naudu, negūstot no tās nekādu prieku, daudzi iekrīt otrā galējībā un rīkojas ar saviem finanšu līdzekļiem pilnībā neapdomīgi, vēsta portāls "Postimees".

Svari

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji mēdz būt pārāk dāsni - tas nereti atspoguļo viņu patoloģisko vēlmi visiem patikt. Diemžēl laimi un draudzību ar naudu bieži vien nopirkt nevar, taču šādā veidā ātri vien var zaudēt savus uzkrājumus.

Lauva

Lai arī Lauvas zīmes pārstāvji pārsvarā ir visai atbildīgi, viņu lielākā vājība ir impulsīvi pirkumi - nelielas dāvaniņas draugiem un ģimenei, kā arī kāds nieks, lai iepriecinātu sevi. Papildus tam - šie cilvēki īsti neprot iepirkties lēti - visam ir jābūt krāšņam un labākās kvalitātes.

Strēlnieks

Ugunīgās Strēlnieka zīmes pārstāvjos sadzīvo divas bīstamas kvalitātes - viņi ir ļoti centīgi, tādēļ reti kad var sūdzēties par naudas trūkumu, taču viņu piedzīvojumu meklētāju daba bieži vien liek zem šī zvaigznāja dzimušajiem iesaistīties bīstamās avantūrās. Šī iemesla dēļ Strēlnieka zīmes pārstāvji bieži vien nokļūst parādos, kas krietni samazina viņu dzīves kvalitāti.

Zivis

Šīs romantiskās Zodiaka zīmes pārstāvji nereti ir gatavi atdot savu pēdējo kreklu bezpajumtniekam, pat labi apzinoties to, ka viņiem pašiem nebūs ko ēst. Zem šī zvaigznāja dzimušo cēlā sirds, protams, ir apbrīnojama, taču ir ļoti grūti dzīvot, kad citu vajadzības ir pirms mūsu pašu. Tiesa, arī tad, kad Zivis nevienam nepalīdz, viņiem ir grūti veidot uzkrājumus - visa nauda aiziet dažādām grāmatām, mūzikai un iedvesmojošiem ceļojumiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmes pārstāvji nespēj pretoties jauno tehnoloģiju vilinājumam un labprāt tērē savus līdzekļus uz jaunākajām viedierīcēm. Interese par visu jauno, protams, ir apsveicama, taču šiem cilvēkiem bieži vien ir lielas problēmas ar finanšu atbildību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu