VIDEO ⟩ Bertānam laba tālmetienu precizitāte mačā pret bijušo komandu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns un Rasels Vestbruks
Dāvis Bertāns un Rasels Vestbruks Foto: AP/ Scanpix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns pirmdien guva 13 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, kurā viņa Vašingtonas "Wizards" komanda zaudēja.

"Wizards" mājās ar rezultātu 143:146 (34:38, 28:27, 33:30, 38: 38, 10:13) papildlaikā piekāpās Bertāna iepriekšējai komandai Sanantonio "Spurs".

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 34 minūtes un 25 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no pieciem tālmetieniem un visus četrus soda metienus. Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, bloķēja divus metienus, pieļāva vienu kļūdu un divas reizes pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par deviņiem punktiem mazāk nekā ielaida.

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 45 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš arī izcīnīja trīs bumbas zem groziem un veica vienu rezultatīvu piespēli. Rasels Vestbruks pievienoja 22 punktus, 13 atlēkušās bumbas un 14 rezultatīvas piespēles.

"Spurs" vienībā 37 punktus guva Demars Derouzans, bet vēl 25 punktus, 17 atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles iekrāja Dežonte Marejs.

"Wizards" ar 27 uzvarām 60 spēlēs ieņem 10.vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu