Kristaps Valters atklāti par šķiršanos no līgavas: Ir lietas, ko nevaru piedot (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bijušais basketbolists Kristaps Valters izdevumam "Privātā Dzīve" apstiprinājis, ka izjukušas viņa četrarpus gadu ilgās attiecības ar permanentā grima meistari Lāsmu Jukoni.

Jau vēstījām, ka Valters, kurš pērn bildināja savu izredzēto, no sociālajiem tīkliem izdzēsis visas kopbildes, kā arī norādījis attiecību statusu "Brīvs".

Nu Valters atklāj, ka kāzu nebūs un abi kopā nedzīvo jau pusotru mēnesi. 

"Ar Lāsmu esam viens otru atbalstījuši, mēģinājuši virzīt uz priekšu. Iespējams, bijām izauguši līdz posmam, kur tālāk katram jāiet savs ceļš," izsakās Valters.

Valters noraida, ka šķiršanās bijusi impulsīva vai to, ka būtu vainojami sānsoļi. "Bija citi iemesli, pāris gadījumu, pēc kuriem sapratu – tas nekad nemainīsies. Ir pāris lietu, ko es tomēr nevaru piedot. Tomēr stāstīt, kurš pie kā ir vainīgs, būtu bērnišķīgi. (..) Reizēm drosmīgāki ir tie, kas izšķiras, nevis gadiem ilgi dzīvo kopā, viens otru zāģējot un klusībā nīstot."

Valters uzsver, ka ir pateicīgs bijušajai līgavai par visiem kopā piedzīvotajiem mirkļiem.

Atgādinām, ka Valters bijis precējies divas reizes un ir tēvs pieciem bērniem, bet Jukoni reiz saistījušas romantiskas attiecības ar pašmāju šovmeni Renāru Zeltiņu.  

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu