Vīrietis ASV iegūst perfektu rezultātu boulinga spēlē, izmantojot bumbu ar sava tēva pelniem tajā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Džons Hinkls ir aizvadījis ne vienu vien veiksmīgu boulinga spēli, tomēr pirmdien, 12. aprīlī, bijušais čempions pārspēja pats sevi. Vīrietis ASV sasniedza perfektu rezultātu, 300 punktus, izmantojot bumbu ar sava tēva pelniem tajā, vēsta portāls "People".

Arī viņa tēvs, kurš aizsaulē devās 2016. gadā, bija labs boulinga spēlētājs, tomēr 300 punktus viņš nebija sasniedzis nekad. 

"Es nespēju izteikt, ko man nozīmē šis vakars. Es tikko noslēdzu spēli ar 300 punktiem, izmantojot bumbu, kurā glabāju sava tēva pelnus. Viņš nekad nebija sasniedzis ideālu rezultātu, līdz šim brīdim," vietnē "Facebook" rakstīja Hinkls.

Vīrietis atklāja, ka atrast kādu, kurš gatavs viņa mirušā tēva pelnus ievietot boulinga bumbā, aizņēmis gadus, bet gaidīšana esot bijusi katras sekundes vērta.

Pirms spēles Hinkls sarunā ar savu brāli minējis, ka sasniegs 300 punktus, un viņa brālis tikai varēja pamudināt.

"Man acīs bija asaras. Es nemaz neredzēju, kur aizripo pēdējā bumba, jo nevarēju savaldīt saviļojuma asaras," viņš stāsta.

Hinkls piemin, ka šis atlīdzinot par visiem boulinga zālē aizvadītajiem vakariem, kad viņa vecāki paši piedalījušies turnīros.

"Tas ir īpaši. Tētis sasniedza 298, reiz 299 punktus, bet 300 gan nekad. Mani pārņēma zosāda, es jutu viņa klātbūtni - viņš bija man blakus šajā īpašajā piemiņas mirklī," viņš stāsta.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu