Džilindžera sieva Inga Grencberga desmit dienas pārtikusi tikai no ūdens

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Mārketinga un komunikācijas speciāliste, rakstniece un režisora Dž. Dž. Džilindžera sieva Inga Grencberga vietnē "Instagram" dalījās pieredzē, kā desmit dienas pārtikusi tikai no ūdens. 

Grāmatas "Sestā sieva" autore Inga Grencberga pirms vasaras sezonas ķērās pie radikālām metodēm, lai ne tikai notievētu, bet arī attīrītu ķermeni. Grencberga desmit dienas pārtika tikai no ūdens.

"Lēmumu, desmit dienas pārtikt tikai no ūdens, pieņēmu spontāni - svētdienas vakarā apēdu savu pēdējo makdonalda burgeri (lielo) un trīs skudrupūznīšus un pirmdienas rītā sāku badoties.

Tiesa, jau vairākus mēnešus manī bija iekšējais dialogs, ka beidzot jāsāk kaut ko darīt savas veselības un ķermeņa labā. Daudzie ārējie ierobežojumi, man ļāva to atlikt un atlikt un atlikt, līdz atkal "drīkstēs"," vietnē "Instagram" rakstīja Grencberga. 

Iedvesmu rakstniece smēlusies no Džeimsa Holisa grāmatas "Viduspāreja", kura viņai no jauna atgādināja, ka nav nekādu ārējo ierobežojumu, ir tikai tie, kas galvā. 

"Mans ūdens dzeršanas (badošanās) mērķis bija (joprojām IR) - attīrīt un izskalot ķermeni - fiziski un mentāli! Jā, arī no tiem +5kg gribējās tikt vaļā. Šajā laikā necentos atmest smēķēšanu, bet samazināt gan, jo zinu cik ļoti neveselīgāk ir smēķēt tukšā dūšā - bet man tik ļoti patīk šis process," rakstīja Grencberga.

Morālu atbalstu Grencberga guvusi vietnē "Clubhouse", kurā bijusi grupa ar cilvēkiem, kuri pubilcējuši savas pārdomas un pieredzi saistībā ar pārtikšanu tikai no ūdens. 

Pēc vientē "Instagram" publicētā apraksta, Grencberga saņēmusi daudz atbalstošu komentāru. 

"Apbrīnoju! Kaut pati arī esmu "stiprā" sieviete, jo pilnībā spēju, un pie tam tā ar' vieglu garu, atteikties gan no cigaretēm, gan alkohola pēc kādu 30 gadu "draudzības", bet šis man reāli liekas apbrīnojami!" rakstīja kāda komentētāja. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu