"Kā var prasīt, lai izšķiramies?!" TV šovā iepazīto pāri šokē komentāri internetā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

“Visi prasa, lai mēs izšķiramies! Sviests kaut kāds! Pašiem neiet, vai kas ir? Es nezinu. Nu, kā var prasīt, lai izšķiramies? Tas ir normāli? Vai viņi grib redzēt kaut kādu action?” pārsteigts par internetā saņemtajiem komentāriem ir kanāla 360TV realitātes šovā “Ģimene burkā” iepazītais Bindru – Blumenauu ģimenes galva Jānis.

Vīrietis neslēpj, līdz ar dalību TV projektā, nākas saņemt arī ne visai glaimojošos komentārus – gan par to, ka vīrs pārāk daudz lietojot alkoholu, bet sieva Agrita “zāģējot” vīru, gan viedokli, ka, iespējams, pārim nemaz nevajadzētu būt kopā.

Saskaņā ar “’Ģimene burkā” noteikumiem, realitātes seriāla dalībnieki ne tikai ļauj ieskatīties savā ikdienā, bet arī ar īpašas “vēlmju burkas” palīdzību, kurā likti dažādi uzdevumi saimei, risina attiecību izaicinājumus. Turklāt tiek ņemts vērā arī skatītāju viedoklis par ekrānā redzētās ģimenes attiecībām un arī viņiem ir iespēja pievienot savu uzdevumu katras ģimenes vēlmju burkai.

Tieši šādu – skatītāju rosinātu uzdevumu – TV šova sērijā bija jāizpilda Bindru – Blumanauu ģimene no Jelgavas. Kāds skatītājs pamanījis sievas Agritas nemitīgo neapmierinātību ar vīru un ieteicis: “Agrita nedēļu “nezāģē” vīru un atļauj izteikties.”

Šis uzdevums gan ģimenei raisīs pārsteigumu – “Tas nozīmē – nerunāt? Kā to iztulkot?” brīnīsies Agrita. Kamēr Jānis “berzēs rokas”, sakot: “Es tev varēšu nedēļu gruzīt virsū un tu man vispār neko neteiksi?”

Tiesa, Agrita, centīsies vērst vīra uzmanību, ka skatītāja uzdevums patiesībā ir “mērķēts” nevis tikai sievai, bet arī pašam Jānim – “Tev ir uzdevums izteikties” – vīram skaidros Agrita, kurš savukārt manāmi uzvilksies un sacīs, ka sieva viņu jau zāģējot.

“Zāģēšana ir tad, kad ir visu laiku pārmetumi un neapmierinātība,” tā Jānis.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu