"Mavericks" galvenais treneris Kārlails komentējis Porziņģa veselības stāvokli (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails ir nācis klajā ar komentāriem par Kristapa Porziņģa veselības stāvokli.

"Mavericks" naktī uz trešdienu izcīnīja graujošu uzvaru pār Goldensteitas "Warriors". Šī bija jau trešā spēle pēc kārtas, kurā dalasiešiem bija jāiztiek bez Kristapa Porziņģa, jo latviešu basketbolists turpina ārstēt 23. aprīlī gūto potītes savainojumu.

Kārlails sarunā ar medijiem atklāja, ka joprojām nav pārliecināts par precīzu Porziņģa atgriešanās laiku.

"Es satraucos par visiem savainojumiem. Es nezinu, kad viņš atgriezīsies. Iespējams, viņš spēlēs jau ceturtdien, iespējams, nedēļas nogalē. Iespējams, ka viņš, cerams, dosies laukumā ne ilgi pēc tam. Es tiešām nezinu," sacīja Kārlails.

Tāpat speciālists norādīja, ka Porziņģis jau esot atgriezies aktīvā treniņprocesā: "Mums nešķiet, ka tas [savainojums] ir nopietns. Viņam paliek labāk. Viņš aizvadīja visnotaļ aktīvu treniņu pirms iepriekšējā mača [pret "Kings"]. Viņam ir jāturpina iesāktais, bet mums ir jāparūpējas, ka viņš ir gatavs [atgriezties]."

Porziņģa faniem atliek cerēt, ka Kārlails šajā gadījumā nerunā aplinkus, jo arī pagājušajā sezonā bija laika periods, kad latvietis bija savainots, bet "Mavericks" pārstāvji pastāvīgi uzsvēra, ka situācija nav nekas nopietns un viņu zvaigžņu spēlētājs drīzumā atgriezīsies laukumā. Toreiz, neskatoties uz komandas apgalvojumiem, ka viņš drīzumā atgriezīsies laukumā, Porziņģis izlaida desmit spēles pēc kārtas.

Porziņģis šosezon vidēji mačā ir izcēlies ar 20,6 punktiem, 9,3 atlēkušajām bumbām un 1,5 bloķētiem metieniem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu