Konors Makgregors ar visai bērnišķīgu lēmumu atkal nonācis uzmanības centrā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

UFC zvaigzne Konors Makgregors Īrijā ir iegādājies kādu no vietējiem bāriem. Tomēr izklaides iestāde, ko īrs iegādājās, ir visai cieši saistīta ar viņa pagātnes "grēkiem".

Makgregors Dublinas "Marble Arch" bāru iegādājās par nepilniem diviem miljoniem sterliņu mārciņu. Varētu šķist, ka tas ir parasts pirkums, tomēr šī izklaides iestāde ir vieta, kur Makgregors iesaistījās vienā no saviem bēdīgi slavenākajiem incidentiem.

Tieši "Marble Arch" bārā Makgregors 2019. gadā iesita gados vecākam vīram, par ko viņš izpelnījās plašu nosodījumu, kā arī pēcāk saņēma naudas sodu 1000 ASV dolāru apmērā.

Tagad Makgregors ir šī kroga īpašnieks un ir nācis klajā ar pirmajiem noteikumiem, savā "Twitter" kontā norādot, ka vīrs, kuram pirms diviem gadiem šajā bārā viņš iesita, vairs nebūs atļauts apmeklēt izklaides iestādi.

Pieminētais sirmgalvis ir vīrs vārdā Desmonds Keohs, kurš sarunā ar "Mirror" Īrijas versiju atklāja, ka par šo aizliegumu neuztraucas.

"Mani tas neuztrauc, jo, visticamāk, tur tik un tā neatgrieztos. It sevišķi tagad. Ja godīgi, es vairs nevēlos tērēt naudu tajā krogā. Pagātne ir pagātne. Manā uztverē tas ir sīkums. Tas notika pirms diviem gadiem šajā mēnesī. Galu galā, viņam bija jādodas uz tiesu, kur viņš tika atzīts par vainīgu," sacīja Keohs.

Acīmredzot Makgregors šo incidentu vēl ir paturējis atmiņā. Iepriekš tika ziņots, ka Makgregors ķērās pie agresijas pēc tam, kad Keohs atteicās nogaršot īra izslavēto viskiju "Proper No. 12".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu