VIDEO ⟩ MMA fanus sanikno cīkstonis, kurš sekundes laikā divreiz pārkāpj noteikumus, bet izcīna uzvaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Trešdien visai strīdīga epizode notika jaukto cīņas mākslu (MMA) šovā "ONE on TNT 4".

Vienā no cīņu šova dueļiem smagā svara kategorijā tikās baltkrievs Kirils Grišenko un senegālietis Umārs Keins.

Šajā cīņā ar otrā raunda tehnisko nokautu uzvaru izcīnīja Grišenko, tomēr fanu vidū par iznākumu izcēlās diskusijas.

Cīņas iznākums ir diskutabls, jo Grišenko ar vienu sitienu pārkāpa divus noteikumus. Pirmkārt, viņš izdarīja sitienu pēc raunda beigu signāla. Otrkārt, šis sitiens bija Keina kakla rajonā, kas MMA vienotajos noteikumos ir aizliegts.

Keins pēc šī sitiena nespēja turpināt cīņu un no oktagona tika iznests uz nestuvēm. Līdz ar to dueļa iznākums tika traktēts kā uzvara Grišenko, lai gan šajā situācijā pareizākais lēmums, visticamāk, bija cīņas pasludināšana par nenotikušu (no contest).

"Twitter" lietotāju vidū gan viedokļi dalījās. Daļa fanu uzskatīja, ka Grišenko par šo sitienu bija pelnījis diskvalifikāciju, kamēr citi norādīja, ka Keins šajā situācijā acīmredzami ir simulējis.

"Kā kādam var pasniegt uzvaru par sitienu pēc zvana?" rakstīja kāds lietotājs. Viņam atbildēja cits fans, uzsverot, ka šai cīņai vajadzēja noslēgties ar diskvalifikāciju Grišenko: "Skaidrs kā diena, ka tā ir diskvalifikācija. Ko šie idioti dara?"

Cits "Twitter" lietotājs norādīja, ka Grišenko sitiens ir trāpījis pa Keina plecu, nevis kaklu, kam piekrita vēl kāds fans, rakstot: "Mani arī pārsteidz tas, ka viņš spēja nobļauties "Hei" pēc tam, kad viņa kakls tika sašķaidīts."

Keina profesionālajā karjerā šis bija pirmais zaudējums četrās oficiālajās cīņās. Savukārt Grišenko tikpat dueļos zaudējuma rūgtumu vēl nav izjutis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu