Mieru, tikai mieru! Zodiaka pārstāvji, kuri spēj pārvarēt jebkuru krīzi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: fran_kie/Shutterstock.com

Lai arī dzīvē piedzīvojam daudz prieka un skaistu, mierpilnu brīžu, bieži vien nākas saskarties arī ar stresu un krīzes situācijām. Par to, kuru Zodiaka zīmju pārstāvji spēj pārvarēt visus dzīves mestos izaicinājumus, vēsta portāls "Postimees".

Ūdensvīrs

Oriģinālajiem Ūdensvīriem piemīt spēja domāt neordināri, kas krīzes situācijās ir ļoti noderīga prasme - viņi bieži vien no grūtām situācijām iznāk ne tikai bez zaudējumiem, bet pat ar ieguvumiem. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji izmanto sev raksturīgo viltu un analītiķa spējas, lai nodrošinātu savu uzvaru.

Lai arī šos cilvēkus sākotnēji krīzes situācijās pārņem panika, viņi tomēr spēj izmantot šo stāvokli kā motivatoru nepadoties un izmantot visus savus iekšējos resursus. Zem šī zvaigznāja dzimušie grūtos mirkļos kļūst par lieliskiem līderiem.

Auns

Šīs ugunīgās Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir raksturīga pārsteidzoša pašpārliecinātība un milzu optimisms - lai arī viņi nenovērtē par zemu situācijas nopietnību, viņiem nav raksturīgi krist panikā. Tā vietā zem šī zvaigznāja dzimušie labāk gatavojas "cīņai" un domā racionāli.

Jāpiebilst, ka optimisms šo uguns stihijas pārstāvju domās nav nekā saistīts ar naivumu - viņi vienkārši tic, ka ir spējīgi tikt galā ar vairumu dzīves izaicinājumu. Auni tāpat labi spēj sevi motivēt un atturēties no negatīvām domām.

Jaunava

Viedie un pacietīgie Jaunavas zīmes pārstāvji jau no agra vecuma ir pieraduši pie tā, ka viņu dzīve tiek kontrolēta un parūpējas, lai kārtība valdītu arī viņu tuvinieku dzīvēs. Šie cilvēki nepārvērtē savas spējas un spēj adekvāti novērtēt krīzes situācijas, jau laicīgi darot visu, lai no notikušā iznāktu ar pēc iespējas mazākiem zaudējumiem. 
 
Zem šī zvaigznāja dzimušajiem ļoti svarīga ir stabilitāte, tādēļ viņiem vienmēr ir kāds "plāns B", kas ļauj saglabāt lielāko daļu no sava ikdienas dzīvesstila.
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu