"Es jūtos kā mājās!" ASV pusaudze nejauši ievācas pensionāriem paredzētā dzīvokļu kompleksā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

19 gadus vecā Medisona Kohouta pārcēlās no Oklahomas uz Arkanzasu, lai sāktu jaunu dzīvi, taču viņa nejauši ievācās pensionāriem paredzētā māju kompleksā, vēsta portāls "Insider". 

Medisona Kohouta ar savu unikālo stāstu dalījās vietnē "TikTok". Publicētajos videoklipos meitene pastāsta, kādas priekšrocības rodas dzīvojot pensionāriem paredzētā dzīvokļu kompleksā. Pirmie Kohoutas iespaidi par jauno vietu bijuši pozitīvi.

"Īre bija ievērojami lētāka, salīdzinot ar vietu, no kuras es pārcēlos. Šeit es varēju izīrēt divistabu dzīvokli tikai par 350 ASV dolāriem (288 eiro) mēnesī. Dzīvoklis ir ļoti plašs un es tajā jūtos kā mājās," sacīja Medisona.

"Kad izkāpu no savas automašīnas, es sāku satikt dažus savus kaimiņus. Man par pārsteigumu viņi visi bija vecāki par 65 gadiem. Pēc nedēļas es redzēju uzrakstu "Senioru dzīvokļu komplekss". Es sapratu, ka nejauši esmu pārcēlusies uz pensionāru māju kompleksu, " sacīja Medisona.

Meitene sacīja, ka viņai patīk pavadīt laiku kopā ar jaunajiem kaimiņiem, klausīties viņu stāstos un ēst gardus ēdienus.

"Man nekad dzīvē nav bijis tik daudz mājās gatavotu ēdienu," sacīja Medisona.

Lai gan tas nav tas, ko viņa gaidīja no pārvākšanās, Kohouta piebilda, ka viņa nenožēlo radušos situāciju.

@itsme.madiiii

this is not even a joke LMAO #fyp #WidenTheScreen #seniorcitizens #apartment #moving #outofstate #oof #reallife

♬ original sound - Lauren Wisken
@itsme.madiiii

Reply to @spottedbear UPDATE ON THE APARTMENT!! DAY IN THE LIFE! #fyp #WidenTheScreen #apartment #moved #seniorcitizens #life #comedy

♬ Send Me on My Way - Vibe Street

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu