VIDEO ⟩ Ķekavas novadā šoferis, kuram "dzīvē nav ko zaudēt", nonāk pamatīgā ķezā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kāds šoferis virzienā no Plakanciema uz Ķekavu nonācis pamatīgās nepatikšanās. Autovadītāju apturējusi policija, kas konstatējusi, ka vīrietis ir alkohola reibumā, kā arī viņam ir tiesību liegums. Tās gan, iespējams, nav vienīgās problēmas, kas sagaida vīrieti, ziņo raidījums "Degpunktā". 

Reģionālās pašvaldības policija bija saņēmusi ziņu no ceļu policijas, ka no Plakanciema virzienā uz Ķekavu brauc kāds šoferis alkohola reibumā. Patruļa atradās netālu no turienes un, izbraucot no benzīntanka, drīz vien pamanīja pazīmēm atbilstošu automašīnu.

Policisti nolēma šoferi pārbaudīt. Jau uzreiz pēc viņa uzrunāšanas bija skaidrs, ka viņš lietojis alkoholu. Sarunā ar policistiem autovadītājs apstiprināja, ka ir lietojis alkoholu. "Pašķīros ar sievieti, ar draudzeni," sekoja apturētā šofera piebilde.

Pēc šādām šofera atklāsmēm uz notikuma vietu izsaukti ceļu policisti, bet pašam stūrētājam pasniegts alkometrs, kas uzrādīja 2,5 promiļu reibumu.

"Man dzīvē nav ko zaudēt," policistiem vaļsirdīgi sacīja autovadītājs.

Kā izrādās, viņam jau bijis liegums vadīt automašīnu, spēkrats, pie kā stūres viņš atradies, norādīts uz draudzenes vārda.

Tika noskaidrots, ka draudzenes auto viņš paņēmis bez atļaujas un par to sievietei ir bijušas zināmas pretenzijas, ziņo raidījums. 

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu