FOTO ⟩ "Es izskatos pēc skeleta!" Navaļnijs pirmo reizi redzēts kopš badastreika pārtraukšanas (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aleksejs Navaļnijs.
Aleksejs Navaļnijs. Foto: Reuters/ScanPix

Aleksejs Navaļnijs 29. aprīlī pirmo reizi parādījās tiesas priekšā, kad Maskavas tiesa noraidīja viņa apelāciju un atstāja spēkā spriedumu par Otrā pasaules kara veterāna "apmelošanu", kopš paziņoja par trīs nedēļu badastreika beigām, vēsta portāls "Euronews".

29. aprīlī tiesā bija ieradusies Navaļnija sieva Jūlija, kurai bija iespēja vismaz attālināti, ar videosakaru palīdzību aprunāties ar ieslodzīto vīru. Navaļnijs sievai stāstīja, ka pēc badastreika sverot tikai 72 kilogramus.

"Šķiet, ka 70 kilogramus es svēru tad, kad mācījos 7. klasē. Ja es tagad novilktu halātu, tad izskatītos daudz, daudz sliktāk," sievai stāstīja Navaļnijs.

Foto: MiniTrue Archive/Twitter.com

Jau ziņots, ka badastreiku Navaļnijs sāka 31.martā, pieprasot ieslodzījuma vietai nodrošināt viņam pienācīgu medicīnisko aprūpi.

Savukārt 23. aprīlī lēmumu izbeigt badastreiku Navaļnijs pieņēmis pēc ārstu lūguma.

"Ārsti, kuriem es pilnībā uzticos, vakar izplatīja paziņojumu, kurā teikts, ka mēs esam jau izdarījuši pietiekami, lai es pārtrauktu badošanos. Kā arī, teikšu godīgi, viņu vārdi par to, ka analīzes apliecinot, ka "pēc neilga laika vairs nebūšot ko ārstēt", man likās uzmanības vērti," teikts Navaļnija paziņojumā.

"Ņemot vērā progresu un visus apstākļus, esmu sācis iziet no sava badastreika," ierakstā vietnē "Instagram" paziņoja Navaļnijs.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu