VIDEO ⟩ Bļugers un "Penguins" iekļūst izslēgšanas spēlēs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers kopā ar komandas biedriem
Teodors Bļugers kopā ar komandas biedriem Foto: AP/ Scanpix

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē reizi apdraudēja Vašingtonas "Capitals" komandas vārtus, viņa pārstāvētajai Pitsburgas "Penguins" viesos svinot uzvaru pagarinājumā un abām komandām nodrošinot vietu izslēgšanas spēlēs.

Vašingtonas "Capitals" mājās piekāpās Pitsburgas "Penguins" ar 4:5 (1:1, 2:2, 1:1, 0:1).

Bļugers uz ledus pavadīja 15 minūtes un 50 sekundes, no kurām divas minūtes un 20 sekundes spēlēja mazākumā. Latvijas hokejists vienreiz meta pa vārtiem, pārtvēra vienu piespēli, pielietoja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja 44% iemetienu.

Latviešu uzbrucējs šajā sezonā 38 spēlēs guvis septiņus vārtus, 14 reizes rezultatīvi piespēlējis un iekrājis +/- rādītāju +12.

Pēc tam, kad Tīdžejs Ošī astotajā minūtē vairākumā izvirzīja vadībā viesus, trīsreiz mainījās komanda, kas izvirzījās vadībā, katru reizi gūstot pa diviem vārtiem pēc kārtas.

Neizšķirtu 15 sekundes pirms pamatlaika beigām no vārtu priekšas panāca Toms Vilsons, galvaspilsētas komandai vārtsargu nomainot pret sesto laukuma spēlētāju.

Uzvaras vārtus pagarinājuma trešajā minūtē iemeta Džeiks Guncels.

Pitsburgas komandā divus vārtus guva Kasperi Kapanens, bet mājiniekiem trīs rezultatīvas piespēles Niklasam Bekstrēmam.

Abas komandas nodrošināja vietu izslēgšanas spēļu turnīrā. Austrumu divīzijas vadībā ar 69 punktiem 50 cīņās ir "Capitals", bet "Penguins" 69 punktus sapelnījusi 51 spēlē un ir otrā.

Sestdien Vašingtonā komandas tiksies atkārtoti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu