TV3 svētku koncerts pulcē vairāk nekā 80 mūziķus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Uldis Stepanovs

Otrdien, 4.maijā, plkst. 20:45 kanāls TV3 un radio Star FM aicina skatītājus uz kopīgām svinībām svētku koncertā “Svinot Latviju!”, kas ienesīs prieku un pacilājumu katrā mājsaimniecībā. Koncertu vadīs brāļi Rihards un Oskars Leperi, un tajā uzstāsies vairāk nekā 80 Latvijā mīlēti un cienīti mūziķi.

Šie tautā mīļi saukti kā Baltā galdauta svētki ir sirsnīgs mīlestības apliecinājums mūsu dzimtenei, kas apvieno ikvienu Latvijas iedzīvotāju kopīgā svinību noskaņā. Lai arī šogad svētkus svinēsim tikai tuvāko lokā, kanāls TV3 ienesīs svētkus katrā mājsaimniecībā, piedāvājot skatītājiem koncertu “Svinot Latviju!”. Koncerts norisināsies Raiņa sētā, pieskandinot Jūrmalas kāpas, un to vadīs šarmantie brāļi Rihards un Oskars Leperi, izskanot sirsnīgiem sveicieniem sarunās ar mūziķiem.

Koncertā piedalīsies vairāk nekā 80 mūziķu – dueti, grupas, muzikālās apvienības, kā arī gaidāmi vairāki pārsteidzoši muzikāli pirmatskaņojumi. Vakara garumā uz skatuves kāps Laima Vaikule, Intars Busulis, Kārlis Lācis, Igo, DAGAMBA, Musiqq, Carnival Youth, Aija Andrejeva, Linda Leen, Astro`n`out, Sudden Lights, Jānis Stībelis, Olga Rajecka, bet bet, Marija Naumova, Ieva Kerēvica, Ērika Eglija - Grāvele, Aivars Hermanis, Mārcis Auziņš, Kaspars Zemītis, Beāte Zviedre, Jānis Aišpurs, Artūrs Skrastiņš, Kaspars Znotiņš, Jānis Šipkēvics, Dabasu Durovys, Katrīna Dimanta, Lauris Valters, Antra Stafecka un Dārta Stepanova.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu