Porziņģis iekļuvis "Knicks" superzvaigznes "nogalināšanas" sarakstā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Ņujorkas "Knicks" spīdeklis Džuliuss Rendls sarunā ar reperi Fat Joe pastāstīja par pretiniekiem, kuri viņu motivē spēlēt labāk.

Rendls ir viens no šīs sezonas favorītiem cīņā par progresējušākā spēlētāja balvu. 26 gadus vecais uzbrucējs šosezon pirmo reizi piedalījās Visu zvaigžņu spēlē, bet viņa pārstāvētā Ņujorkas "Knicks" Austrumu konferencē ieņem ceturto pozīciju.

Uzbrucējs neslēpa, ka viņam esot savs "nogalināšanas" saraksts - spēlētāji, pret kuriem viņš cenšas rādīt maksimāli labāko sniegumu.

"Tev kā spēlētājam, kurš vēlas sacensties, šādam sarakstam ir jābūt," sacīja Rendls.

Basketbolists arī norādīja, ka viņam allaž īpaša esot atgriešanās mājās, kas ir Dalasa. Tajā brīdī reperis viņu pārtrauca, vaicājot, vai tas nozīmē, ka šajā "nogalināšanas" sarakstā ietilpst Porziņģis?

"Laikam tā var teikt. Nebiju par to aizdomājies. Laikam var teikt, ka Porziņģis tajā [sarakstā] ir, jo, kad es atgriežos mājās, es esmu pavisam citā režīmā," sacīja Rendls, kurš ar šādu apgalvojumu noteikti dabūja papildus "plusiņus" Ņujorkas fanu acīs.

Nevienam nav noslēpums, ka Porziņģis Ņujorkas fanu vidū nebūt nav starp favorītiem. Netrūkst "Knicks" fanu, kuri uzskata, ka viņu atbalstītais klubs Porziņģa maiņas darījumu uzvarēja, jo tika iegūts Rendls. Neskatoties uz faktu, ka Ņujorka Rendlu piesaistīja nākamajā starpsezonā, nevis Porziņģa darījumā...

Rendls šosezon vidēji spēlē ir atzīmējies ar 24,1 punktu, 10,4 atlēkušajām bumbām un 5,9 rezultatīvām piespēlēm. Tieši Rendla progress ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc "Knicks" vienībai šosezon ir izdevies ievērojami pacelties Austrumu konferences tabulā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu