Bindulis un Buncis nākamsezon vairs nepārstāvēs DEL komandu "Pinguine"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Filips Gundars Buncis (vidū) cīnās vārtu priekšā.
Filips Gundars Buncis (vidū) cīnās vārtu priekšā. Foto: https://www.facebook.com/KR.Pinguine/

Latvijas hokejisti Kristofers Bindulis un Filips Buncis nākamsezon nespēlēs Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) komandā Krēfeldes "Pinguine", informē klubs.

Komandas paziņojumā teikts, ka "Pinguine" pēc šīs sezonas beigām kopumā atstājuši desmit spēlētāji, kuru vidū ir arī aizsargs Bindulis un uzbrucējs Buncis.

Līgumu ar komandu nav pagarinājis arī labākais vārtu guvējs Artūrs Tjanuļins. Aprīļa sākuma klubu priekšlaicīgi pameta arī pieredzējušais uzbrucējs Mārtiņš Karsums.

Bindulis šosezon DEL čempionātā aizvadīja 35 spēles, kurās guva divus vārtus, vienreiz rezultatīvi piespēlēja un iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -21.

Tikmēr Buncim 38 spēlēs trīs vārti, tikpat rezultatīvas piespēles un negatīva lietderība -22.

Abi hokejisti pirms četrām dienām pievienojās Latvijas izlasei.

"Pinguine" šosezon 38 spēlēs nopelnīja 18 punktus un Ziemeļu grupā, kā arī visā čempionātā bija pārliecinoši vājākā komanda.

DEL regulārajā čempionātā 14 komandas bija sadalītas divās grupās - Ziemeļu un Dienvidu. Savā grupā komandas aizvadīja četras savstarpējās spēles, bet ar otras grupas vienībām bija pa diviem savstarpējiem mačiem. Izslēgšanas turnīrā iekļuva katras grupas četras spēcīgākās komandas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu