Bertānam pieci punkti zaudējumā pret "Mavericks"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns (vidū) cīņā pie groza.
Dāvis Bertāns (vidū) cīņā pie groza. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Dāvis Bertāns svētdienas rītā pēc Latvijas laika Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva piecus punktus, bet viņa pārstāvētā komanda Vašingtonas "Wizards" cieta zaudējumu pret Dalasas "Mavericks", kurai savainojuma dēļ nevarēja palīdzēt Kristaps Porziņģis.

"Wizards" viesos ar 124:125 (26:28, 39:32, 32:19, 27:36) piekāpās "Mavericks".

Bertāns nospēlēja 25 minūtes un 34 sekundes, kuru laikā guva piecus punktus un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas. Viņš grozā raidīja vienu no pieciem trīspunktu metieniem, kā arī realizēja divus no trim "sodiņiem".

Tāpat basketbolists vienreiz bloķēja metienu, nopelnīja vienu personīgo piezīmi, bet "Wizards" ar latvieti laukumā guva par četriem punktiem vairāk nekā ielaida.

Porziņģis labās kājas ceļgala traumas dēļ nevarēs palīdzēt "Mavericks" cīņā pret "Wizards". Ceturtdien viņš savainojuma dēļ nepabeidza spēli pret Detroitas "Pistons". Liepājnieks savainoja to pašu ceļgalu, kuram oktobrī tika veikta meniska operācija.

Pirms tam viņš izlaida trīs spēles, jo bija sastiepis kreisās kājas potīti. Porziņģis šosezon izlaidis 23 no 62 "Mavericks" spēlēm.

Rezultatīvākais Dalasas komandā ar 31 punktu, 12 atlēkušajām bumbām un 20 rezultatīvām piespēlēm bija Luka Dončičs, bet Dorianam Finejam-Smitam 22 punkti un piecas bumbas zem groziem.

Rasels Vestbruks "Wizards" rindās guva 42 punktus, izcīnīja desmit atlēkušās bumbas un deviņreiz rezultatīvi piespēlēja, kamēr Bredlijs Bīls iemeta 29 punktus.

"Wizards" ar 29 uzvarām 64 spēlēs Austrumu konferencē ieņem desmito vietu, bet "Mavericks" ar 36 panākumiem 63 mačos Rietumos pakāpusies uz piekto pozīciju.

NBA pamatturnīrā komandas aizvadīs 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu