FOTO ⟩ Autokolonna no 40 mašīnām. Igaunijā draugi un tuvinieki piemin traģiskajā avārijā bojāgājušo 28 gadus veco vīrieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pagājušajā nedēļā smagā avārijā traģiski bojā gāja kāds 28 gadus vecs Igaunijas iedzīvotājs. Dažas dienas pēc nelaimes notikuma vietā pulcējās aptuveni 100 cilvēku, kuri godināja mirušo vīrieti, ziņo laikraksts "Jarva Teataja".

Mirušais vīrietis bija tehnikas entuziasts un vietēja autokluba dalībnieks. Godinot bojāgājušo, kluba dalībnieki noorganizēja piemiņas braucienu.

Aculiecinieks stāstīja, ka notikuma vietā 29. aprīlī, pulcējušies aptuveni 100 cilvēki un 40 automašīnas. Spēkrati tika novietoti gar ceļa malu ar ieslēgtām avārijas gaismām pretī negadījuma vietai. 

Mirušā vīrieša draugi un tuvinieki aizdedzināja sveces un ieturēja klusuma brīdi.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka 25. aprīlī, Igaunijā, Jervas apriņķī netālu no Kolas ciema notika traģisks negadījums - smagā avārijā dzīvību zaudēja 28 gadus vecs vīrietis.

Policija izsaukumu uz notikuma vietu saņēma ap plkst. 11.

"Sākotnējā informācija liecina, ka automašīna devusies virzienā no Raplas uz Tiri. Automašīnu vadījis 28 vecs vīrietis. Pagriezienā uz Muraku automašīna nobraukusi no ceļa un apstājusies mežā. Notikuma vietā bojā gājis spēkrata šoferis," sacīja Paides policijas nodaļas leitnants Eigo Einasso.

Šoferis bija piesprādzējies ar drošības jostu, taču ceļa segums bija slapjš. Visi avārijas apstākļi tiks noskaidroti izmeklēšanas laikā.

Notikušā aculiecinieks norādīja, ka automašīna traukusies ar ārkārtīgi lielu ātrumu, jo pēc nobraukšanas no ceļa braucamās daļās automašīna piezemējusies teju 90 metru attālumā esošajā mežā.

Tāpat aculiecinieks norādīja, ka pēc smagā trieciena vairākas automašīnas detaļas atradās kokos, kuru augstums bijis astoņi līdz deviņi metri.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu