Pirmdienas horoskops: 3. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 3. maijam. 

AUNS

Jābūt uzmanīgam ar tēriņiem. Ja vēlies nopirkt kaut ko rītdienas svētku galdam, izveido sarakstu, kas patiešām nepieciešams. Naudai būs tendence ātri aizplūst.

VĒRSIS

Tik daudz brīvdienu strādīgajam Vērsim nemaz nav pa prātam. Vajadzētu izbraukt pie dabas, izbaudīt pavasari, bet tu labprātāk pievērsīsies darba lietām.

DVĪŅI

Gribēsies nesteidzīgu ritmu. Izgulēties, lēnītēm iemalkot rīta kafiju un tikai tad sākt apdomāt darāmo. Saimniecības pienākumi var pagaidīt, bet vajadzētu sazināties ar radiem vai draugiem svešatnē.

VĒZIS

Saimnieciskā rosība iet vaļā jau kuru dienu pēc kārtas! Pašam nebūs miera, un arī mājinieki tiks iesaistīti darbos. Toties pēc tam būs gandarījums, ka viss spīd un laistās.

LAUVA

Domas kavēsies pie darba vai biznesa lietām, taču tuvinieki ar to nebūs mierā. Ja negribi redzēt aizvainotus skatienus, tad izdomā kādas aizraujošas izklaides.

JAUNAVA

Pirmajā vietā privātās dzīves tēmas. Ja tevi ir bērni, tad vajag ar viņiem no sirds izrunāties, uzklausīt, apspriest nākotnes plānus. Sirdslietās kvēli virmojošas kaislības.

SVARI

Domīgs noskaņojums. Vai privātajā dzīvē viss kārtībā? Vai šībrīža situācija mani apmierina? Ja esi ar kādu kopā, tad jāizrunājas par to, kas uz sirds. Ja šobrīd esi viens, tad paanalizē – kāpēc.

SKORPIONS

Šis un tas darāms mājas saimniecībā. Diez’ kā negribas, bet - kas jādara, tas jādara. Pēcpusdienā sarīko romantisku pasākumu ar mīļoto. Brīvajiem ļaudīm iespējama intriģējoša iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Vajadzētu mazliet izkustēties... Kāp uz divriteņa vai skrejriteņa, liec plecos mugursomu un dodies, kur sirds vēlas. Ja gribas distancētu kompāniju, paskati, ko piedāvā pārgājienu rīkotāji.

MEŽĀZIS

Gribēsi iepriecināt savus mīļos. Kāds varbūt pagatavos brokastis, kāds atnesīs ziedu pušķi, kāds pasūtīs maltīti no restorāna. Nav svarīgi, ko darīsi. Galvenais – lai ar sirds siltumu.

ŪDENSVĪRS

Domājamā diena. Uzdosi pats sev daudz jautājumu, bet atbildes gribēsi dzirdēt arī no saviem mīļajiem. Kopīgās diskusijās radīsies labas idejas, un garastāvoklis uzlabosies.

ZIVIS

Tā gribas kaut kur doties, gūt jaunus iespaidus, izbaudīt eksotisku zemju kultūrvēsturisko auru. Iekārtojies ērti dīvānā un sameklē TV vai internetā ceļojumu raidījumus. Diena arī tā būs labi pavadīta

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu