Otrdienas horoskops: 4. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 4. maijam. 

AUNS

Svētkiem būs būt! Ja tev ir ģimene, tad sarīko svinīgas pusdienas, jo šodiena ir īpaša un godināma katrā savas zemes patriotu mājā. Ja esi viens, sazinies ar mīļajiem radiņiem un apsveic viņus virtuāli.

VĒRSIS

Radoši aktīva diena – daudz domu, daudz ideju. Sazinies ar draugiem, palūdz novērtēt ieceres un pieņem zināšanai viņu ieteikumus. Enerģiju smelsies sportiskās aktivitātēs.

DVĪŅI

Nesteidzīga pastaiga, virtuāls koncerts, valsts pārstāvju svētku uzrunas TV vai radio un rāms dienas plūdums. Nevajag nekur traukties – jāizbauda nekā nedarīšanas iespējas.

VĒZIS

Lai vai kur... bet patriotiski noskaņotā Vēža mājās būs tas baltais galdauts uzklāts, un sarkanbaltsarkanais karogs mastā uzvilkts. Vai vismaz lentīte pie drēbju atloka piesprausta. Svētku sajūta.

LAUVA

Iespējams, risināma attiecību tēma. Kaut kas nenotiek pēc tava prāta, kaut kas bremzējas vai arī pārāk strauji attīstās... Sarežģīta diena, bet jebkurš jautājums ir diskutējams. Tikai bez emocijām.

JAUNAVA

Sirsnības un mīlestības diena. Pavasara vēsmas modinās sirdī ilgas pēc romantikas. Sarīko ar mīļoto cilvēku jauku pasākumu divatā. Savukārt brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt liktenīgu tikšanos.

SVARI

Vislabāk jutīsies mājās, nesteidzīgi rosoties. Kaut kas sakārtojams, pielabojams, izdaiļojams. Liec lietā savu gaumes un stila izjūtu – būs prieks pašam un mājiniekiem.

SKORPIONS

Gribētos, lai tuvi un tāli radi un draugi sēžas pie balti klāta galda. Šobrīd tas nav iespējams, taču var sazināties attālināti un apsveikt visus šajā dienā, kas Latvijai deva neatkarību.

STRĒLNIEKS

Ar domām jau būsi jaunās nedēļas darbos. Interesantas idejas par peļņu vai privātu biznesu. Vari tās apspriest ar savējiem un uzklausīt viņu ieteikumus. Noderēs.

MEŽĀZIS

Ja pēdējā laikā esi bijis aizņemts ar darbiem, tad šodien ir tā diena, kad jāvelta uzmanība savējiem. Aizbrauciet kopā pie dabas, atpūtieties un izklaidējieties. Sirdi sildīs mīlestība.

ŪDENSVĪRS

Būsi noskaņots tā kārtīgi parosīties savā saimniecībā. Veiksmīgi interjera uzlabošanas un teritorijas uzpošanas darbi. Lielā talka var būt ne tikai tad, kad oficiāli izsludināta.

ZIVIS

Nesēdi mājās, jo tad diena pazudīs, kā nebijusi. Lielisks laiks garākai pastaigai, nūjošanai, izbraucienam ar divriteni. Kaut arī vakarā nogurums – jaunajam darba cēlienam enerģija iegūta.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu