Ceturtdienas horoskops: 6. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 6. maijam.

AUNS

Uzvedīsies tā, it kā zinātu visu par visiem labāk... Un, iespējams, tā arī ir. Šodien prāts ass, doma skaidra, formulējumi precīzi. Skaties, kādu labumu no tā vari gūt.

VĒRSIS

Daudz darāmā, plānotas pārrunas, sapulces, visdažādākā tiešsaistes komunikācija. Pārbaudi tehniku – lai nepieviļ. Ar smaidu un šarmu iekarosi cilvēku simpātijas.

DVĪŅI

Tev prātā vienmēr dažādas idejas, taču šodien esi uzmanīgs – var gadīties, ka vēlies uzbūvēt gaisa pili uz švakiem pamatiem. Domīgs noskaņojums sirdslietās.

VĒZIS

Visi mīl un ciena toleranto, iejūtīgo Vēzi, tāpēc var nākties uzklausīt svešus noslēpumus, bēdu un cerību stāstus. Darbā vai biznesā iespējas atrast jaunus domubiedrus.

LAUVA

Ieklausies kolēģos vai darījumu partneros. Ja sāksi uzskatīt, ka zini visu par visiem labāk var nākties dārgi samaksāt. Pievakarē svarīgi jautājumi jāapspriež ar radiniekiem.

JAUNAVA

Sekmīga sadarbība vai jauni kontakti, kas skar ārzemju tēmu. Ja gatavojies mainīt darbu, lūkojies uz kompānijām ar citzemju kapitālu. Privātajā dzīvē kaislību virpuļi.

SVARI

Jābūt uzmanīgam ar dokumentiem, viss rūpīgi jāpārlasa, elektroniskā formāta materiāli kārtīgi jānoseivo un jānoglabā. Lietišķajā jomā iespējami nelieli pārpratumi.

SKORPIONS

Darbs šodien nebūs pirmajā vietā. Var nākties palīdzēt kādam no ģimenes, bet vairāk prāts aizņemts ar sirdslietu tēmu. Gaisā virmo ziedoņa romantiskās noskaņas.

STRĒLNIEKS

Izdarīgi cilvēki spēj saskatīt izdevību. Šodien jābūt modram, jo var rasties iespējas pavairot ienākumus. Pievakarē sirsnīga tikšanās un atklātas, iedvesmojošas sarunas ar mīļoto.

MEŽĀZIS

Jāpievērš uzmanība naudas lietām. Pārskati rēķinus, vai kontā ienācis viss, kam tur jābūt. Svarīgi arī juridiskie momenti. Laba diena jaunām zinībām un informācijas apmaiņai.

ŪDENSVĪRS

Rīta pusē garastāvoklis mazliet nomākts un gribas teikt: „Vissirslikti!” Pamazām iekustēsies un atgūsi optimismu. Darbā iespējas izcelties un interesantas idejas par peļņu.

ZIVIS

Radošais pacēlums, možs garastāvoklis un pozitīvas emocijas. Šodien daudz kontaktu, daudz pārrunu par lietišķām tēmām. Pievakarēs jauki brīži sirdslietās.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu