Piektdienas horoskops: 7. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 7. maijam. 

AUNS

Pirms kaut ko teikt, noskaiti līdz desmit un labi padomā. Var gadīties, ka emociju iespaidā vārdi skrien pa priekšu domām. Tas attiecas gan uz darba, gan mājas vidi.

VĒRSIS

Kaut kas var nenotikt pēc tava prāta un tas ļoti kaitinās. Darbā iespējama aizķeršanās, tehnika var saniķoties kādas norunas mainīties. Nepiktojies. Atceries teicienu: „Dusmas bijā skaistumu!”

DVĪŅI

Ja plānots iegādāties tehniskas ierīces – datoru, telefonu vai sadzīves tehniku, tad šodien ir īstā diena. Darbā jaunas idejas, bet nevajag pārāk paļauties uz citiem.

VĒZIS

Nemierīga diena – būs situācijas, kas kaitinās. Ar dažiem cilvēkiem nespēsi saprasties un, iespējams, pateiksi visu, ko domā. Ja vajag izkratīt sirdi, zini, ka tev ir lieliski draugi.

LAUVA

Diezgan grūti saprasties ar līdzcilvēkiem – kāds kavē darbus, kāds sapņo par „Napoleona plāniem”, bet darāmais apstājies. Tas kaitinās. Saki, ko domā... tikai ne pārāk skarbi.

JAUNAVA

Darbā īpaši panākumi nav gaidāmi, tāpēc pārāk nepūlies un neuzņemies jaunus pienākumus. Vairāk uzmanības jāvelta privātai dzīvei, tur kaislības un saviļņojošas emocijas.

SVARI

Arī lietišķajās tēmās iespējama radoša un kreatīva pieeja, tavas idejas gūs priekšniecības vai sadarbības partneru atzinību. Savukārt attiecību tēma var nākties risināt nopietnus jautājumus.

SKORPIONS

Tu vairāk esi individuālais spēlētājs, taču šoreiz labāk veiksies darbi, pie kuriem ķersies kopā ar labu komandu. Dienas steigā ik pa laikam domas kavēsies pie sirdslietām.

STRĒLNIEKS

Pasaule pieder drošajiem. Nepalaid garām iespējas iesaistīties jaunos, pelnošos projektos. No bitcoinu tirdzniecības gan turies tālāk, bet par citiem interneta projektiem ir vērts padomāt.

MEŽĀZIS

Laba sadarbība ar kolēģiem - kopā radīsies gan interesantas biznesa idejas, gan domas, kā darba procesu uzlabot ar tehnoloģiju palīdzību. Tuvojoties vakaram, ļoti gaidīsi tikšanos ar mīļoto.

ŪDENSVĪRS

Pēkšņi var atklāties, ka darbā pietrūkst kādu zināšanu, jo tehnoloģijas atkal spērušas platu soli uz priekšu. Sākumā būsi sarūgtināts, taču tad sapratīsi, ka mācīties var vienmēr.

ZIVIS

Gribas kaut ko skaistu – jaunu šallīti, brošiņu, kaklasaiti. Tādu modīgu un dārgu. Šodien tēriņus apdomā, un lieki naudu neizdod. Un neaizdod. Laba diena radošām nodarbēm.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu