Sestdienas horoskops: 8. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 8. maijam. 

AUNS

Seko līdzi ziņām un dienas notikumiem, var parādīties informācija, kas tev ir ļoti svarīga. Kādam aktualizēsies ārzemju tēma - interesants sadarbības piedāvājums vai saziņa ar draugiem svešatnē.

VĒRSIS

Ir jāsteidzas – jau no paša rīta daudz darīšanu, tālrunis zvana, e-pasts piebiris ar ziņām. Sajūta tāda, ka visi speciāli gaidījuši šīs nedēļas pēdējo darba dienu, lai ar tevi pakomunicētu.

DVĪŅI

Neiesaisties konfliktos vai tādu jautājumu risināšanā, kas uz tevi neattiecas. Un nedod padomus, ja neviens nelūdz. Labāk padomā, kā uzlabot darba procesu. Prātā nāks ļoti radošas idejas.

VĒZIS

Šodien darbā situācija mazliet saspīlēta. Emocionāli dzīvosi līdzi notiekošajam, taču diez vai ko varēsi ietekmēt. Garastāvokļa uzlabošanai sazinies un no sirds izrunājies ar draugiem.

LAUVA

Ko tu līderim padarīsi! Atkal kolēģi nāks pēc padoma un vēlēsies dzirdēt tavu viedokli visdažādākajos jautājumos. Kāds var saņemt vilinošu karjeras vai sadarbības piedāvājumu.

JAUNAVA

Darbi ies no rokas, sarunas risināsies veiksmīgi. Taču domas arvien vairāk kavēsies pie tā, ka derētu vitamīnu kūre un kāda dieta, lai vasarā būtu vislabākajā formā.

SVARI

Sekmīga diena lietišķu jautājumu risināšanai. Jāpievērš uzmanība juridiskām detaļām, taču kopumā ir iespējas sakārtot visu sev vēlamajā formātā.

SKORPIONS

Gribēsi ilgāk uzkavēties darbā un saplānot nākamo nedēļu. Iespējams, mājās jārisina nopietni jautājumi un tev nepavisam negribas to darīt. Jebkurā situācijā paļaujies uz mīļotā cilvēka atbalstu.

STRĒLNIEKS

Ja ir darbs, tad ir nauda. Ja nav – tad visas iespējas atrast izdevīgu variantu. Ar to viss kārtībā. Nelielus pārdomu brīžus var sagādāt privātā dzīve. Galvenais – izrunāties.

MEŽĀZIS

Prāts nesas uz izklaidēm, cik, nu šobrīd tās iespējamas un pieejamas. Tāpat arī gribas romantiskus piedzīvojumus un jauku flirtu. Darba lietas otrajā plānā.

ŪDENSVĪRS

Strādāt negribas nemaz. Izdari pašu nepieciešamāko, lai nav ko pārmest, un sāc plānot rītdienu. Apspriedies ar tuviniekiem, kas būtu labāk – parosīties mājas saimniecībā vai doties izbraucienā.

ZIVIS

Ja nepieciešams padoms, droši jautā seniem, labiem draugiem – atkal pārliecināsies, ka līdzās ir cilvēki, uz kuriem vari paļauties jebkurā situācijā. Lieliski darbosies intuīcija.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu