Kas rakstīts zvaigznēs? Nedēļas horoskops no 3. līdz 9. maijam

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Merydolla/Shutterstock.com

Nedēļas horoskops no 3. līdz 9. maijam.

Izklaidei un iedvesmai.

Ieskaties nedēļas horoskopā un uzzini, ko zvaigznes prognozē šai saulainajai pavasara nedēļai!

AUNS

Emocijām pārbagāta nedēļa. Ar daudzām situācijām būsi nemierā, domāsi, ko dzīvē mainīt, kā labāk saprasties un – kāpēc cilvēki rīkojas tā, kā rīkojas. Varbūt kaut kas jāmaina pašam savā attieksmē, jo pasauli izmainīt nav mūsu spēkos.

Kaut gan Auniņš šādam apgalvojumam var arī nepiekrist... Netērē velti laiku, bet pievērsies lietām, kas šobrīd ar plusa zīmi. Iespējamas labas idejas par peļņu, jauni projekti, karjeras kāpums. Tāpat arī sekmīgs laiks lielākiem saimnieciskiem pirkumiem – sadzīves tehnikai u.tml.

VĒRSIS

Netici stereotipiem. Par Vērša zīmi mēdz teikt, ka tā lēnīga un konservatīva, taču šoreiz tas nav par tevi. Kāri tversi visu jauno informāciju, gribēsi izmēģināt dažādus gadžetus, tehnoloģiju iespējas u.tml.

Kāds varbūt pat nolems pieteikties tiešsaistes kursos vai noklausīties izglītošu semināru par tehnoloģijām. Lai arī šī darba nedēļa īsāka nekā parasti, paspēsi apspriest ienesīgus projektus.

Kādam lietišķā tēma var sasaistīties ar ārzemēm. Brīvajā laikā ar pilnu krūti gribēsi baudīt dzīvi.

DVĪŅI

Brīvajās dienās neplāno lielas sabiedriskās aktivitātes – ne distancēti klātienē, ne attālināti. Šādi pasākumi nebūs auglīgi. Tikai velti iztērēsi laiku, ko varētu atvēlēt lietderīgākām nodarbēm.

Ir īstais laiks projektu rakstīšanai un domubiedru meklējumiem. Ja apnicis strādāt kāda cita labā, tad jādomā par savu biznesu. Firmu reģistrācijai nav labvēlīgs laiks, bet, lai noklausītos kādu biznesa kursu gan.

Privātajā dzīvē bez īpašiem saviļņojumiem, tomēr domas laiku pa laikam kavēsies pie attiecību tēmas.

VĒZIS

Ļaudis kādreiz iesmej: septiņi amati, astotais bads. Nu, tik traki jau nav, tomēr vajadzētu rūpīgāk pasekot un izvērtēt, vai tavs darbs tiek adekvāti novērtēts. Un neuzņemties papildus pienākumus tikai tāpēc, ka esi labs un izpalīdzīgs cilvēks.

Esi taču vienreiz egoists un vairāk domā par savām interesēm. Ir īstais brīdis, lai liktu pamatus projektiem, kas nesīs labumu nākotnē. Valsts svētku dienā gribēsi palutināt un iepriecināt savus mīļos. Kaut arī plaša pulcēšanās nav atļauta, spodri baltu galdautu vienmēr var uzklāt.

LAUVA

Svētku dienās kopā ar ģimeni būtu vēlams kaut kur aizbraukt, apskatīt Latvijas skaistās vietas, izbaudīt piedzīvojumu garšu dabas takās. Paliekot mājās, iespējami strīdi. Arī domas tad vairāk kavēsies pie darba vai biznesa un tas savukārt nepatiks mājiniekiem.

Brīvajiem ļaudīm savukārt iespējama aizraujoša iepazīšanās... varbūt kādā āra kafejnīcā, kas atvērsies nedēļas nogalē, varbūt skatu tornī vai uz meža takas... Profesionālajā vidē nemierīgi, var nākt pēkšņas pārmaiņas. Galvenais – saglabāt mieru.

JAUNAVA

Brīvdienās pasāc kaut ko kopā ar draugiem – cik, nu, atļauj šībrīža ierobežojumi. Tā var būt arī valsts svētku ballīte tiešsaistē. Galvenais ir sajust, ka kaut kur līdzās ir savējie, ar kuriem var kopā smieties, čalot un arī kopā paklusēt.

Ļoti svarīga attiecību tēma. Ja kaut kas nav pa prātam, tad ir visas iespējas situāciju labot. Ja esi sirdī brīvs, tad iespējama iepazīšanās. Darbā, kā parasti, pienākumu pāri pārēm. Godīgāk būtu tos sadalīt starp visiem kolēģiem, jo tev jāuzmanās no pārpūles.

SVARI

Valsts svētkos vēlēsies sveikt un samīļot savējos. To var izdarīt arī attālināti, un katrs no sava mājokļa satikties vienā virtuālajā svinību „istabā”.

Jebkurā gadījumā arī šāda komunikācija sniegs pozitīvas emocijas ilgākam laikam. Darbā jāstrādā ar iedvesmu – kolēģi, priekšnieki vai darījumu partneri gaidīs kreatīvas idejas un nestandarta risinājumus.

Ja labi sevi parādīsi, jau visai drīz var pavērties jauni izaugsmes ceļi. Brīvajā laikā dažādi mājas pienākumi un risināmi pedagoģiskie jautājumi.

SKORPIONS

Ar sirdi un dvēseli dzīvosi līdzi tam, kas notiek vai nenotiek profesionālajā jomā. Ja kaut kas nevirzīsies uz priekšu tā, kā tu vēlētos, būsi pikts un neapmierināts, meklēsi vainīgos un centīsies pāraudzināt ar padomiem.

Ļoti iespējams, ka tas nedos vēlamo rezultātu, tikai sabojās garastāvokli. Nav vērts cīnīties kā Donkihotam ar vējdzirnavām. Labāk pievērs vairāk uzmanības privātajai dzīvei, attiecībām ar mīļoto un atmosfērai ģimenē. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt savu īsto cilvēku.

STRĒLNIEKS

Brīvās dienas vajadzētu veltīt mājas saimniecībai. Kaut ko paremontēt, pārkārtot, padarboties dārzā. Ja esi puķu un augu cienītājs, tad ir pats īstākais laiks iestādīt košumdārzu vai izveidot kādu sakņu dobi.

Ja šādas iespējas tevi nevilina, tad vienkārši atpūties, noskaties labu filmu, palasi grāmatu. Darba dienas sekmīgas visdažādāko lietišķo jautājumu kārtošanai. Vari risināt sarunas iestādēs vai bankās.

Ja neesi iesniedzi gada deklarāciju VIDā, tad arī priekš tā šī nedēļa ir piemērota. Privātajā dzīvē jāsargās kaut ko sarunāt emociju iespaidā.

MEŽĀZIS

Valsts svētkos svinīga sajūta. Varbūt jāaizbrauc nolikt ziedi pie Brīvības pieminekļa vai vismaz pie mājas jāuzvelk sarkanbaltsarkanais karogs. Ja tev ir bērni, tad būtu labi jaunajai paaudzei pastāstīt, kāpēc 4. maijs mūsu Latvijai ir svarīgs.

Sazinies ar radiem un draugiem, apsveic un parunājies arī par citām tēmām: kā klājas? kas uz sirds? varbūt vajag ko palīdzēt? Darbā saņemsi jaunas ziņas un noderīgu informāciju. Labs laiks, lai veidotu darījumu kontaktus. Tikai jābūt ļoti uzmanīgam ar finansēm.

ŪDENSVĪRS

Brīvdienas labprāt būsi izbaudījis, rāmi atpūšoties vai dodoties kādā izbraucienā, un darba vidē ar pilnu jaudu sākotnēji būs grūti iekļauties. Apgriezienus uzņemsi pamazām, bet kad ieskriesies!...

Būsi vienlaikus gan iedvesmotājs, gan vagariņš, kurš nevienam neļauj slinkot. Ja darba dienas prasa daudz enerģijas, tad vakaros labi jāatpūšas. Darbošanās bez atelpas var draudēt ar izdegšanu.

Ja esošajā darbā kaut kas nav pa prātam, tad ir vērts lūkoties pēc jauniem piedāvājumiem. Vai domāt par savu biznesu.

ZIVIS

Svarīga privātā dzīve, kur iespējami, gan strīdi, gan salabšana, gan ugunīgas kaislības. Gandrīz kā tajā senajā latviešu sakāmvārdā: „Kas ķīvējas, tas mīlējas”. Pavasara vakaros būs tā romantiskā sajūta, kas nes pus solīti virs zemes.

Taču lietišķā dzīve nekur nav pazudusi. Ir iespējas izveidot jaunus, noderīgus kontaktus atrast sadarbības partnerus, uzklausīt noderīgas idejas, ko piespēlē draugi.

Esi uzmanīgs naudas lietās. Uzsākot ko jaunu, izrunā un noformē juridiski samaksas jautājumus. Un nepārspīlē ar ikdienas tēriņiem.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu