"Ceļotājs laikā" ar baisu pareģojumu nobiedē "TikTok" lietotājus (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: andrey_l/Shutterstock.com

Kāds vietnes "TikTok" lietotājs, kurš apgalvo, ka ir ceļojis laikā, brīdināja cilvēci, ka drīz iestāsies trīs tumsas dienas, kuru laikā vajadzētu izvairīties no došanās ārpus mājām, vēsta portāls "Daily Mail". 

Vietnes "TikTok" lietotājs, kurš sevi dēvē par "Ceļotājs laikā", nu nācis klajā ar draudīgu pareģojumu - visai drīz pasauli piemeklēs trīs tumsas dienas.

"Ticiet vai nē, bet 2026. gada 6. jūnijā iestāsies trīs tumsas dienas. Palieciet mājās, neveidojiet kontaktu ar ārpasauli, neskatieties uz gaismu, kas nāks no piramīdām debesīs.

Izmantojiet tikai sveces, nekādā gadījumā neizmantojiet ar elektrību darbināmus gaismas objektus," rakstīts videoklipā. 

"Ceļotājs laikā" vietnē "TikTok" seko 638 000 lietotāji, kuri nepacietīgi gaida arī citus pareģojumus, starp kuriem ir gan tādi, kas atzīmē kalendāros ceļotāja pareģojumus, gan tādi, kas steidz apstrīdēt rakstīto. 

"Tā nav taisnība! Šis "Ceļotājs laikā" teica, ka šī gada 10. aprīlī kāda slavenība atklās, ka viltojusi savu nāvi, bet tas nenotika!" rakstīja kāds komentētājs.

@timetraveler2582

⚠️ You have been warned about it. I wasn’t supposed to reveal this much about it. ⚠️ ##timetravel ##timetraveler ##future ##unknown ##fyp ##real ##news ##fy

♬ original sound - Timetraveler2582

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu