Rīts gudrāks par vakaru! Cik stundu miega nepieciešams katrai Zodiaka zīmei?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: oOhyperblaster/Shutterstock.com

Izrādās, ka zvaigznājs, kurā cilvēks ir dzimis, var noteikt viņa ikdienas režīmu, paradumus un pat miega stundu skaitu, kas ir nepieciešams normālai dienai, vēsta portāls "Caravan".

Auns

Kā jau dzimuši līderi, Auni cenšas visu kontrolēt un apzināties notiekošo. Tādēļ viņi pirms gulētiešanas ir diezgan saspringti, pastāvīgi savās galvās atkārtojot pagājušās dienas notikumus vai plānojot nākamo dienu.

Viņiem ir grūti gulēt ilgāk par četrām līdz piecām stundām. Viņiem pietiek ar šo miega daudzumu, taču, lai pārējais būtu patiešām pilnīgs, pirms gulētiešanas viņiem vajadzētu pienācīgi izvēdināt istabu, atteikties no skatīšanās telefonā, klausīties mierīgu mūziku vai meditēt.

Vērsis

Nav svarīgi, cik daudz Vērsis guļ - vai tās būtu piecas stundas, astoņas vai pat desmit. Galvenais ir tas, kā viņš guļ. Tāpēc Vērsim ieteicama atsevišķa guļamistaba, kur nebūs traucējošu apstākļu.

Lai nepārpūlētu apziņu, labāk dažas stundas pirms gulētiešanas atteikties no alkohola, nestrīdēties ar mīļajiem, mēģināt pēc iespējas vairāk atpūsties. Svarīgs ir arī pamošanās process, pretējā gadījumā viņiem nebūs atpūtas sajūtas pat pēc ilga miega.

Dvīņi

Pārāk svārstīga Zodiaka zīme, kas izpaužas pat tajā, kā un cik Dvīņi guļ. Šeit nav viena šablona - viņi var snaust divas stundas vai arī pavadīt sapnī pusi dienas, un viņi jutīsies tikpat labi.

Ieteikumu - veselīgu astoņu stundu miegu - var ievērot tikai tad, ja viņi atmiņā pārstāj pārdzīvot pēdējo dienu notikumus pirms gulētiešanas. Tāpat pāris stundas pirms gulētiešanas vajadzētu atteikties no viedtālruņa, veltīt šo laiku sev, viegliem elpošanas vingrinājumiem.

Vēži

Vēžiem vajadzētu gulēt vismaz astoņas stundas. Citādi viņiem ir grūti piecelties, garastāvoklis tiks sabojāts jau no paša rīta un uz visu dienu. Relaksējoša vanna, ērtas drēbes, svaigi palagi un silta sega - tas viss viņiem palīdzēs aizmigt un necelties nomodā vairākas reizes naktī.

Sega palīdz radīt drošības sajūtu, bet, ja trauksme un skumjas joprojām uztur Vēžus nomodā, tad labāk saritināties embrija pozā - tas palīdz koncentrēties uz aizmigšanu.

Lauvas

Lauvām nav nepieciešams gulēt daudz stundas - pietiek ar septiņām. Viņiem tomēr ir nepieciešama telpa - liela gulta, iespēja brīvi mainīt pozīciju. Viņiem ir arī problēmas gulēt vienatnē - viņiem vajag cilvēku, kuru var apskaut.

Pretējā gadījumā ir nepieciešams aizstājējs - spilvens vai mājdzīvnieks. Tas nedarbojas tik efektīvi, bet palīdz aizmigt.

Jaunava

Lai atjaunotu spējus, Jaunavām nav nepieciešams daudz gulēt. Tātad, lai viņi varētu kārtīgi izgulēties, pietiek tikai ar četrām stundām, taču dažreiz jāļauj sev gulēt ilgāk.

Lai pirms gulētiešanas nenodarbotos ar prātuļošanu, ieteicams Jaunavām glabāt jūtu un pārdzīvojumu dienasgrāmatu - lai viņi varētu izlikt tajā savas jūtas un neuztraukties pirms gulētiešanas. Lai miegs būtu stiprāks un mierīgāks, Jaunavām ieteicams gulēt smaržīgā telpā.

Svari

Svariem patīk gulēt ilgi un viņiem ir nepieciešams labs miegs. Deviņas, desmit vai pat 12 stundas miega nav Svaru robeža. Miega režīms palīdz viņiem cīnīties ar depresīviem noskaņojumiem. Nomierinoša tēja, ērtas pidžamas, iecienīta grāmata un plaša gulta ir viņu labā noskaņojuma atslēgas.

Skorpions

Skorpioni guļ vidēji astoņas stundas dienā, bet viņi miegā mēdz bieži pamosties. Bezmiegs ir viņu nevaldāmās enerģijas un mūžīgās darbības izpausme. Turklāt viņiem ir grūti aizmigt pēc pusnakts, kad smadzenes atkal sāk darboties kā mašīna. Tāpēc viņi ir labi nakts darbā, un var mierīgi pārcelt miegu uz dienu. Viņiem nav viegli pamosties, un viņi gandrīz nekad nevar atcerēties sapņus.

Strēlnieks

Strēlnieki ir vieni no tiem, kuri miegu uzskata par laika izšķiešanu. Viņiem nav nepieciešams daudz gulēt, tāpēc viņi laiku pa laikam guļ vien pāris stundas. Neskatoties uz to, viņiem ir spilgti, interesanti, gaiši, detaļām bagāti sapņi, kurus viņi piedzīvo kā reālus notikumus.

Mežāzis

Mežāžiem nav jāguļ ilgāk par astoņām stundām - viņi turas pie standarta. Viņi arī var vienkārši pavēlēt sev aizmigt un pamosties noteiktā laikā, neprasot modinātāja palīdzību. Bezmiegs viņiem tomēr ir gandrīz nezināms, ja vien viņi nav pakļauti smagam stresam.

Ūdensvīrs

Piecas stundas miega ir maksimālais laiks, ko Ūdensvīri sev atļauj. Viņi mēdz daudz domāt pirms gulētiešanas un pēc pamošanās, reti atpūšas, viņi pastāvīgi analizē citu uzvedību. Izvairīšanās no telefona un silta, nomierinoša zāļu vanna pirms gulētiešanas var palīdzēt viņiem atpūsties.

Zivis

Ja kādam patīk gulēt, tad tās ir Zivis. Viņi nevar gulēt mazāk par deviņām stundām, cenšoties gultā pavadīt desmit līdz divpadsmit stundas, kad vien tas iespējams. Laba brīvā diena Zivīm bieži ir diena, kas pavadīta gultā.

Miega režīms palīdz viņiem atgūties no stresa, nomierināties. Viņiem nav nepieciešams noskaņoties gulēšanai - viņi ar prieku dodas uz sapņu valstību, tiklīdz galva pieskaras spilvenam.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu