Ķekavā piedzēries BMW vadītājs pie benzīntanka zīmē "saulītes", taču iebrauc grāvī (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

1. maijā kāds BMW automašīnas vadītājs 2,5 promiļu reibumā mēģinājis taisīt "saulītes" Ķekavas benzīntanka teritorijā, taču noslēgumā iebraucis grāvī, ziņo raidījums "Degpunktā". 

Kāda melna trešās sērijas BMW vadītājs Ķekavas benzīntanka laukumā sācis spolēt un ārdīties.

Raidījums ziņo, ka vadītāja nodomus nav spējusi mainīt, pat uzpildes stacijas darbiniece, kura neprātīgā šofera virzienā mirkli vēlāk raidījusi čeku lentes rullīti. Saprotot, ka jauneklis ar auto, ir bīstams apkārtējiem, darbinieki steiguši zvanīt 110.

Metot "saulītes", vadītājs bija aizķēris arī benzīntanka žogu un, izbraucot no uzpildes stacijas, nevarēja savaldīt savu BMW un iebrauca grāvī. Mēģinot izvairīties no atbildības, šoferis pārlīdis uz auto aizmugurējo sēdekli, kaut arī mašīnā atradies viņš viens pats.

Uzreiz policijas darbiniekiem bija skaidrs, ka jaunietis ir stipri iereibis un vēlāk viņa izelpā konstatēts 2,5 promiļu reibums. Tāpat tika noskaidrots, ka pirms kāda laika viņš arī šķīries no vadītāja apliecības. Šis brauciens jaunietim izmaksās dārgi, jo būs jāuzņemas atbildība par auto vadīšanu reibumā un notikuma vietas pamešanu, ziņo raidījums. Tāpat saistošajos noteikumos ir paredzēta atbildība par agresīvu braukšanu, ko piefiksējušas benzīntanka novērošanas kameras.

Vietējās pašvaldības policijas priekšnieks norāda, ka divdesmitgadniekam, iespējams, pat paveicies, jo viņš nav traumējis ne sevi, ne kādu līdzcilvēku.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu