Kašers ar līgavaini atlikuši kāzas (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Strauji tuvojos laiks, kuru multimākslinieks Kašers un viņa līgavainis Jānis bija izziņojuši kā savu kāzu datumu, taču nu “STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” jaunākajā sērijā pāris atklājis, ka pandēmijas dēļ nāksies plānus tomēr mainīt.

Abi bija iecerējuši gredzenus mīt maijā, taču nu zīmīgo notikumu pārcēluši uz nedaudz tālāku laiku, spriežot, - ja visas zvaigznes un apstākļi būs labvēlīgi, tad laulības varētu notikt jūnijā.

Kašers ar mīļoto vīrieti jau teju visu sarūpējuši, lai svinētu savus tik ilgi gaidītos mīlestības svētkus – gan atļaujas no Dānijas, kur iecerēta pati ceremonija, gan saskanīga stila kāzu tērpus. Nu viņi skatītājiem atrāda arī gaiši zilas krāsas apavus, kurus rotā eleganti papēdīši un kas, Kašera vārdiem runājot, piešķiršot īpašu rozīnīti viņu kāzu dienas “autfitam,”.

Tāpat viņi sola “Slavenības. Bez filtra” faniem unikālu iespēju pašiem pirmajiem ieraudzīt ne tikai kāzu tērpus, bet arī būt kopā ar puišiem viņu liktenīgākajā dienā.

“Mēs gribējām maijā apprecēties, bet saprotam, ka pandēmijas dēļ to nevaram izdarīt,” atklāj Kašers un joko, ka, iespējams, vajadzētu pēc padoma vaicāt vēdiskajam filosofam Uģim Kuģim – lai viņš nosakot īsto datumu, kad pārim mīt gredzenus.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu