Elīna Didrihsone devusies ceļojumā uz Dubaiju, taču saskārusies ar nedienām viesnīcā (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone sava veikala "Butterfly" profilā atklāja, ka devusies ceļojumā uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem - Dubaiju. 

Ceļojumā viņa devusies ar savu vīru Nauri, un, kā noprotams, vēl diviem draugiem. 

Lai gan influencere jau paspējusi dalīties ar saulainiem kadriem, viņa sekotājiem savā privātajā "Instagram" kontā pastāstīja arī par nedienām, ar ko saskārusies viesnīcā. 

"Tātad, paņēmām viesnīcu. Skata, baseina, trenažieru zāles, brokastu, lokācijas dēļ, viss it kā salīmējās. Atbraucot uz viesnīcu septiņos no rīta, mums pasaka, ja mēs vēlamies viesnīcā vispār izmantot baseinu un trenažieru zāli, tad mums ir jāsamaksā papildu 400 eiro. Man šķita, ja tu maksā dārgu naudu par viesnīcu, tad viss tiešām būs bumbās. Un tad tu saproti, ka mūs ieliek numuriņā, kurš ir metrs reiz metrs. Okei, labi. Mums visiem ir jāguļ vienā gultā, lai gan mēs bijām atzīmējuši, cik cilvēku mēs braucam, kaut vai izvelkamā gulta būtu.

Un beigu beigās tu saproti - 1500 eiro par ko?!

Te ir tik daudz opcijas, kur vispār var pārnakšņot..." norādīja Didrihsone. 

Pēc tam influencere atklāja, ka viņiem viesnīca ieturējusi naudu par vienu nakti, taču pēc tam kompānija atradusi jaunu vietu - dzīvokli, kur apmesties atlikušo laiku. 

Didrihsone piebilda, ka arī Dubaijā visur jāievēro divu metru distance, tomēr tas neattur viņu no ceļojuma baudīšanas. 

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu