Nākamgad plānots MMA cīņas aizvadīt kosmosā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Daniel Rodriguez Garriga/ Shutterstock.com

Itāļu producents Andrea Irvolino atklājis, ka strādā pie projekta, kura ietvaros jaukto cīņas mākslu (MMA) cīņas norisinātos kosmosā.

Irvolino sarunā ar žurnālu "Fast Company" pastāstīja par ieceri aizvadīt cīņas kosmosā. Kā atklāja producents, drīzumā tikšot uzsākts darbs pie realitātes šova, kurā cīkstoņi tiek atlasīti, lai cīnītos kosmosā.

Paredzēts, ka sākotnēji atlasē piedalīsies 40 MMA cīkstoņi, kuriem būs jāiziet smagi sagatavošanās pārbaudījumi un testi, lai iekļūtu noslēdzošajā turnīrā, kas norisināsies kosmosā. Paredzams, ka kosmosā dosies astoņi labākie un gatavākie cīkstoņi.

Plānotā realitātes šova nosaukums būšot "Galactic Combat" un tā pirmās sērijas, ja filmēšana noritēs bez sarežģījumiem, skatītājiem būšot pieejamas jau nākamgad.

"UFC ir milzīga fanu bāze. Mans mērķis šim jaunajam formātam ir, piesaistīt ne tikai UFC fanus, bet padarīt MMA sportu vēl plašāku," sacīja Irvolino.

Kā atklāja pats producents, gaidāmā realitātes šova īstenošanai ir piesaistīti arī profesionāļi no Īlona Maska "SpaceX" programmas.

Kā jau minēts, iespējams, jaunais realitātes šovs skatītājiem būs pieejams jau nākamgad, tomēr Irvolino norādīja, ka reālistiskāks scenārijs ir tā publicēšana 2023. gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu