"Zilas lūpas, es pats viscaur bāls." Pāvels Prilučnijs šķiršanās laikā no Agates Mucenieces piedzīvojis sirdslēkmi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu aktieris Pāvels Prilučnijs kādā intervijā atklāja, ka pirms diviem gadiem, kad šķīrās no sievas - latviešu aktrises Agates Mucenieces, pārcietis sirdslēkmi. 

Nesen intervijā kādam Krievijas TV kanālam aktieris Pāvels Prilučnijs atklāja, ka pirms diviem gadiem pārcietis sirdslēkmi.

"Es daudz filmējos un slimoju, bija kādas problēmas ar plaušām. Strādāju nakts un dienas maiņas, pastāvīgi atrados ceļā no viena darba uz otru," sacīja Prilučnijs.

"Drebēdams es skatījos spogulī - zilas lūpas, es pats viscaur bāls. Izsaucu ātro palīdzību. Atbrauca ārsti, viņi ātri visu izdarīja. Mana sirds bija nogurusi.

Tajā laikā man bija aizdevumi, hipotēkas, biju parādā daudz naudas. Man bija ģimene, bet arī tā uz sabrukšanas robežas," piebilda aktieris.

Pēc šī negadījuma Prilučnijs cenšas sevi vairs nepārslogot ar darbu. Tagad aktieris dzīvo kopā ar seriāla "Tētuka meitiņas" aktrisi Miroslavu Karpoviču. 

Atgādinām, ka aktrise Agate Muceniece un Pāvels Prilučnijs izšķīrās 2020. gadā. Viņu bērni - astoņus gadus vecais Timofejs un četrus gadus vecā Mia - dzīvo kopā ar māti un nedēļas nogales pavada pie tēva.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu