Jaunā dokumentālā filmā atklājas, ka Britnija Spīrsa, iespējams, cieš no demences

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Britnija Spīrsa
Britnija Spīrsa Foto: Reuters/ScanPix

Vairāk nekā desmit gadus Džeimijs Spīrss pārvalda savas meitas - amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas īpašumus un finanses. Nu ir atklājies viens no iespējamajiem aizbildniecības iemesliem.

Jaunajā BBC dokumentālajā filmā "Battle for Britney" atklājās, ka Britnija Spīrsa, iespējams, cieš no demences. 

Filmas veidotāju iegūtie tiesas dokumenti pierāda, ka 68 gadus vecais zvaigznes tēvs Džeimijs Spīrss iesniedzis sūdzību, kurā norādījis, ka Spīrsai ir demence, lai iegūtu viņas aizbildņa statusu, tostarp piekļuvi visām popdīvas finansēm.

Aizbildniecību parasti piešķir cilvēkiem, kuri kāda iemesla dēļ nevar paši pieņemt lēmumus.

"Ir tikai divas iespējas. Britnijai varētu būt demence. Es neesmu ārsts, bet, ja tas tā ir, tad pasaulei tas jāzina. Otrs variants patiesībā ir ļaunāks: viņai nav demences, bet aizbildniecības komanda ir safabricējusi šo informāciju, jo viņi vēlas pilnīgu aizbildniecību. Ja tas tā ir, tad tas ir briesmīgi," sacīja žurnālists un filmu veidotājs Mobins Azhars.

Kā zināms, Spīrsa kopš 2008. gada ir sava tēva Džeimija Spīrsa aizbildniecībā. Šāds lēmums tika pieņemts pēc tam, kad dziedātāja 2007. gadā piedzīvoja bēdīgi slaveno epizodi - publiski nodzina savus matus un vēlāk uzbruka paparaci un viņa automašīnai ar lietussargu.

Spīrsas tēva pārraudzībā ir dziedātājas finanses, viņš pieņem lēmumus, kas saistīti ar mūzikas ierakstīšanu, koncertturnejām, uzstāšanos televīzijā un citos projektos. Tāpat aizbildnim ir pieejama Spīrsas slimības vēsture un viņš drīkst pieņemt lēmumus, kas attiecas uz dziedātājas veselību. Vēl vairāk - Spīrsai ir norīkota apsardze 24/7, un tikai aizbildnis drīkst lemt, ar ko un kad dziedātāja drīkst satikties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu