Par nepamatotiem naudas sodiem nobažījies picērijas īpašnieks nokrāso ielu, lai brīdinātu par aizliegumu tur novietot auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kādu picērijas īpašnieku Detroitā nebeidza sarūgtināt mūžīgi izsniegtās soda kvītis 150 ASV dolāru apmērā viņa klientiem, tāpēc viņš zonu, kurā auto novietot aizliegts, paša spēkiem nokrāsojis zilā krāsā, vēsta aģentūra AP.

"Cilvēki atbrauc uz Detroitu, grib atbalstīt mūsu pilsētu, bet tā vietā aizbrauc ar 150 ASV dolāru soda kvīti rokās. Viņiem ir sajūta, ka viņi tajā tika iemānīti un, būsim godīgi, tā arī ir," stāsta picērijas īpašnieks Tonijs Sako.

Vīrieša pacietības mērs bijis pilns, kad sodu saņēma kāda sieviete ar savu meitiņu, kuras picērijā bija iebraukušas pēc saldējuma.

Viņaprāt, ar vienu aizlieguma zīmi uz šīs ielas ir par maz, cilvēkiem nav skaidrs, ka auto novietot aizliegts visas ielas garumā, tāpēc viņš nolēmis iegādāties zilu krāsu un ielu nokrāsot - lai brīdinātu cilvēkus.

"Es par šo biju ieminējies jau soda kvīšu izrakstītājiem. Teicu, ka cilvēkiem nav saprotams, ka uz ielas novietot automašīnu aizliegts, bet vīrietim uz to atbildēts, ka tā esot viņu pašu problēma," stāsta Tonijs.

Trešdien, 5. maijā, vīrieša rīcība tika novērtēta un domes pārstāvis atvainojās par izveidojušos situāciju, kā arī solīja uzstādīt papildu zīmes. Savukārt zilā krāsa no ceļa tiks nomazgāta.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu