"Man galvā ir milzīgs caurums." Kā MLB spēlētājs kļuva par pirmo vienacaino beisbolistu?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Drū Robinsons
Drū Robinsons Foto: Twitter/@theScore

29 gadus vecais amerikāņu beisbolists Drū Robinsons ir iekļuvis Sanfrancisko "Giants" sistēmas fārmklubā Sakramento "River Cats", neskatoties uz faktu, ka viņam vairs ir tikai viena acs.

Robinsons savas karjeras laikā ir spēlējis arī ASV augstākajā beisbola līgā (MLB). Tomēr aizvadītā gada aprīlī viņš bija pieņēmis lēmumu izbeigt savu dzīvību.

Sarunā ar ESPN Robinsons atklāja, ka Covid-19 pandēmijas sākumā viņš esot pieņēmis sev darīt galu un to arī īstenojis, iešaujot sev galvā. Tomēr brīnumainā kārtā viņam izdevās idzīvot.

Robinsons atcerējās, ka viņš pēc izdarītā šāviena pamodies 20 stundas vēlāk un zvanījis ātrajai palīdzībai.

"Es mēģināju izdarīt pašnāvību, bet es izdzīvoju. Man šķiet, ka es kaut kādā veidā esmu sabojājis savu acābolu. Es nevaru atvērt aci un man galvā ir milzīgs caurums, kā arī mani pārņem lielas sāpes," ātrajai palīdzībai sacījis Robinsons.

Lai gan lode, lietojot paša Robinsona vārdus, atstāja viņa galvā milzīgu caurumu, sportista smadzenes netika skartas. Tomēr beisbolista sākotnējās bažas par redzes zaudēšanu labajā acī bija pamatotas, jo ārstiem to neizdevās glābt.

Ir pagājis vairāk nekā gads kopš Robinsona mēģinājuma darīt sev galu un šajā laika periodā viņš ir iemācījies sadzīvot ar vienu redzīgu aci un pat atgriezties sportā, kurā viņš reiz spēlēja augstākajā līmenī.

"Oficiāli esmu vienacains profesionāls beisbola spēlētājs. Man ir paveicies, ka esmu ticis "Giants" [sistēmas] "Triple-A" līgas sastāvā. Es tam nespēju noticēt un man trūkst vārdu, lai aprakstītu, ko man tas nozīmē," savā "Twitter" kontā rakstīja Robinsons.

"Visu savu dzīvi es līdz galam nenovērtēju to, ko daru. Bet es varu apsolīt, ka es katrai jaunās sezonas sekundei pieiešu ar jaunu izpratni par to, cik tā ir īpaša," ESPN citē Robinsonu.

Kā jau minēts šī nav Robinsona karjeras virsotne, jo viņš ir pārstāvējis tādas MLB vienības kā Teksasas "Rangers" un Seintluisas "Cardinals". Tomēr nav šaubu, ka atgriešanās profesionālajā sportā no teju nāves sliekšņa ir milzu sasniegums, ko pats beisbolists acīmredzami novērtē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu