"Twitter" bloķē kontus, kas mēģina apiet Trampam noteikto aizliegumu (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Sociālais tīkls "Twitter" ceturtdien apstiprināja, ka ir nobloķējis vairākus kontus, kas mēģina apiet eksprezidentam Donaldam Trampam noteikto aizliegumu un popularizē viņa bloga ierakstus.

Eksprezidents savā tīmekļa vietnē nule kā izveidojis blogu, kas vizuāli atgādina tviteri, solot komentārus "tieši no Donalda Dž. Trampa galda".

Tvitera konti, kuru nosaukumos apspēlētas Trampa tēmas un kas cenšas popularizēt Trampa bloga ierakstus, nobloķēti, pavēstīja sociālais medijs.

"Kā tas ir apliecināts mūsu aizliegumu apiešanas politikā, mēs īstenosim piespiedu pasākumus pret kontiem, kuru acīmredzamais nodoms ir aizstāt vai popularizēt saturu, kas ir saistīts ar apturētu kontu," "Twitter" pārstāvis sakariem ar presi skaidroja ziņu aģentūrai AFP.

"Twitter" nobloķēja Trampa kontu pēc 6.janvāra nekārtībām Vašingtonā, kad toreizējā prezidenta atbalstītāji ielauzās Savienoto Valstu Kapitolija ēkā.

Vēl pirms tam Tramps "Twitter" vairākkārt bija publicējis ierakstus, apšaubot Džo Baidena uzvaru ASV prezidenta vēlēšanās.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu