F-1 leģenda Raikonens pēc avārijas saņēmis kritiku no sešus gadus vecā dēla

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kimi Raikonens
Kimi Raikonens Foto: AFP / Scanpix

Pirmās formulas (F-1) zvaigzne Kimi Raikonens pēc aizvadītajā posmā piedzīvotās avārijas ir saņēmis kritiku no sava dēla Robina.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Portugālē norisinājās F-1 "Grand Prix". Sacīkstes gaitā ar savu komandas biedru Antonio Džiovinaci saskrējās pieredzes bagātais Kimi Raikonens.

Soms garajā Portemao trases starta/finiša taisnē ietriecās Džiovinaci aizmurgurējā ratā, zaudējot savu priekšējo antispārnu. Raikonens pēc sacīkstes medijiem norādīja, ka esot aizskatījies uz savas formulas stūri, jo sacīkstes gaitā bijis nepieciešams veikt izmaiņas uzstādījumos.

41 gadu vecais Raikonens palaida garām komandas sanāksmi, kas norisinājās pēc sacīkstes, tomēr no kritikas pieredzējušajam pilotam neizdevās izbēgt.

Raikonens norādīja, ka viņš pēc sacīkstes ir saņēmis kritiku no sava sešus gadus vecā dēla Robina: "Mans dēls pēc sacīkstes sacīja: "Tu man allaž saki, lai skatos taisni, kad braucu ar kartingu." Saņēmu nedaudz kritikas no viņa"

Soma pārstāvētā "Alfa Romeo" vienība aizvadītajā sezonā bija viena no vājākajām komandām visā F-1. Šogad komanda cerēja, ka varēs iesaistīties cīņā ar augstāk esošajām vienībām, tomēr tas līdz šim nav izdevies.

Sezonas pirmajā sacīkstē Raikonens palika uzreiz "aiz punktiem", finišējot 11. pozīcijā. Otrajā posmā soms finišēja pozīcijā, kas dotu čempionāta ieskaites punktus, tomēr tiesneši pēc sacīkstes viņam piesprieda 30 sekunžu sodu. Un Portugāles "Grand Prix", kā jau minēts, Raikonens avarēja.

Arī Raikonena komandas biedrs, Antonio Džiovinaci līdz šim nav spējis tikt pie čempionāta ieskaites punktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu