Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežas vēl viena "pazīstama seja"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aleksandrs Protapovičs
Aleksandrs Protapovičs Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Rīgas "Dinamo" ir panākusi vienošanos ar iepriekš klubā jau spēlējušo Aleksandru Protapoviču.

24 gadus vecais Protapovičs Rīgas "Dinamo" pārstāvēja 2019./2020. gada sezonā, kad viņš rīdziniekiem pievienojās sezonas gaitā.

2019./2020. gada sezonā Protapovičs rīdzinieku rindās aizvadīja 32 spēles, atzīmējoties ar 12 (5+7) rezultativitātes punktiem.

Aizvadītajā sezonā uzbrucējs atgriezās Jekaternburgas "Avtomobilist" rindās, kur viņš aizvadīja 54 spēles, izceļoties ar septiņiem (1+6) rezultativitātes punktiem un lietderības koeficientu -11.

Savu hokejista karjeru viņš sāka Kazaņas "Ak Bars" kluba sistēmas komandās "Irbis" un "Bars", spēlējot MHL B, MHL, VHL čempionātos, kā arī dažas spēles aizvadot KHL, bet 2017. gada nogalē tikai aizmainīts uz Jekaterinburgas "Avtomobilist" kluba sistēmu.

Iepriekš komanda paziņoja, ka tai nākamsezon palīdzēs aizsargi - Nerijus Ališausks, Ralfs Freibergs, Oskars Cibuļskis, Roberts Mamčics, Kristaps Zīle, Gunārs Skvorcovs un Kristaps Sotnieks, uzbrucēji - Sebastians Venstrems no Zviedrijas, Jeri Karjalainens no Somijas, Lauris Dārziņš, Nikolajs Jeļisejevs un Daniels Bērziņš, kā arī čehu vārtsargs Matejs Mahovskis un zviedru vārtsargs Johans Matsons.

"Dinamo" galvenais treneris nākamsezon būs krievu speciālists Sergejs Zubovs, bet viņam asistēs Valērijs Kuļibaba, Oļegs Orehovskis un Edgars Lūsiņš.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu