"Šis čalis mani uzrunāja visas publikas priekšā..." UFC leģenda atceras kāda dīdžeja dzīves nepārdomātāko lēmumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Čaks Lidels ir uzskatāms par vienu no visu laiku spožākajām UFC zvaigznēm. Kā jau daudziem citiem sportistiem, līdz ar popularitāti arī Lidelam nācās saskarties ar neparastiem fanu lūgumiem.

Lidels savās "ziedu" dienās bija cīkstonis, kurš brutāli nokautēja teju katru savu pretinieku. Ar Ledusvīra spēku pavisam noteikti nebija un, visticamāk, joprojām joki ir mazi.

Tomēr profesionāliem cīkstoņiem ik pa laikam nākas saskarties ar censoņiem, kuri ir pārliecināti, ka spēs uzņemt trenēta atlēta sitienu. Sarunā ar "MMA Fighting" Lidels atminējās tieši šādu atgadījumu kādā no Kentakī bāriem.

"Biju kādā Kentakī klubā. Man pienāk klāt šis dīdžejs un saka: "Es esmu trenējis. Man šķiet, ka varu uzņemt tavu sitienu pa korpusu." Es atbildēju, ka viņš nav spējīgs un es esmu dzēris, līdz ar to nevēlos viņam sist. Nedaudz aprunājāmies un viņš man prasīja, vai vismaz var mani uzaicināt uz skatuves. Es, protams, piekritu," stāstīja Lidels.

Protams, konkrētais dīdžejs cīkstoņa atteikumu nepieņēma: "Viņš aizgāja uz skatuves un visam klubam paziņoja, ka šeit ir Čaks Lidels un viņš varot uzņemt sitienu no Čaka Lidela."

Tajā brīdī cīkstonim vairs nebija izvēles, jo savā ziņā viņam bija jāaizstāv arī savs gods. Ar to vien jau ir skaidrs tālāko notikumu aptuvenais pavērsiens. Var tik piebilst, ka Čakam bija taisnība - dīdžejs nebija gatavs uzņemt šo sitienu...

"Ja mēs būtu parastā ballītē... Es šad tad ballītēs kādam iesitu, ja viņi mani pietiekami ilgi nelika mierā un gribēja uzņemt sitienu. Es gan nesitu stipri. Tikai tā lai viņi apzinātos, ka ir saņēmuši sitienu. Bet šis čalis mani uzrunāja visas publikas priekšā, sakot, ka es viņu nevaru nogāzt zemē. Tagad man viņam ir jāiesit no visa spēka," atcerējās Lidels.

Un to Čaks arī izdarīja. Dīdžejs pēc saņemtā sitiena uzreiz esot nokritis zemē, nespējot slēpt sāpes.

"Iesitu viņam ar stiprāko sitienu, kādu vien varu. Viņš saļima uz ceļiem un tur kunkstēja kādu laiku," sacīja Lidels.

Šāda ideja konkrētajam dīdžejam beidzās visai bēdīgi. Lidels atklāja, ka nākamajā dienā dīdžejs viņu saticis, norādot, ka sitiena rezultātā viņam esot divas lauztas ribas. 

"Viņš gan bija normāls čalis un apzinājās, ka ir pieļāvis kļūdu," noteica leģendārais cīkstonis.

Lidels savas MMA karjeras laikā ir izcīnījis 21 uzvaru, piedzīvojot deviņus zaudējumus. Tāpat viņa kontā ir arī perfekta bilance profesionālajā kikboksā - 22 uzvaras tikpat cīņās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu