Katras Zodiaka zīmes nepatīkamās īpašības, kas acumirklī spēj pārvērst par nelieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Ollyy/Shutterstock.com

Katram no 12 astroloģiskā apļa pārstāvjiem ir noteiktu īpašību kopums. Portāls "Channel Five" uzskaitījis tikai dažas rakstura iezīmes, kas spēj apkārtējos pamodināt pret katru Zodiaka zīmi nepatīkamas jūtas.

Zvaigznes katram astroloģiskā apļa pārstāvim piešķīrušas nepatīkamu īpašību kopumu. Uguns zīmes atšķiras ar to uzbudināmību, zemes zīmes - praktiskumu, gaisa - atjautību, un ūdens zīmes spēj radīt neticamas simpātijas.

Tajā pašā laikā šie tikumi bieži tiek zaudēti nepatīkamo rakstura īpašību dēļ, kas cilvēkus, kas dzimuši zem vienas vai otras Zodiaka zīmes, pārvērš par šiem neliešiem.

Dvīņi dara savus negodīgos darbus bez pārmērīgas noskaņošanās un domāšanas par sekām. Ja netīrais triks ir veiksmīgs, tad viņi mēģina to aizmirst pēc iespējas ātrāk.

Vēži ļoti mīl noliegt savu līdzdalību tajā, ko viņi darīja, jo viņi principā nav spējīgi atzīt vainu. Visbiežāk Vēži cītīgi izliekas vai diezgan nopietni pierod pie nabadziņa lomas.

Lauvas ir pārliecinātas, ka no visiem viņu nelietīgajiem darbiem jāatvadās automātiski. Jā, pēc detalizētas, bet ļoti īsas pašpārbaudes viņi parasti nonāk pie secinājuma, ka visi viņiem ir parādā.

Kas attiecas uz Jaunavu, šie astroloģiskā apļa pārstāvji vienkārši dievina negaidītu atriebību. Jebkura nejēdzība var kļūt par pamatu pamatīgam aizvainojumam, kas noteikti atradīs izeju pat gadus vēlāk.

Svarus var saukt par gļēvuļiem, kuri vienkārši dievina sēdēt uz saviem lauriem. Mīlestība pret neslavas celšanu aiz pretinieka muguras un zemiskā apmelošana bieži kļūst par iecienītākajiem instrumentiem Svaru mērķu sasniegšanai.

Skorpioni mīl sodīt savu tuvāko par to, ka viņš ir atstājis novārtā principus, pēc kuriem Skorpions dzīvo, un mēģina iemācīt citiem cilvēkiem dzīvot. Viņiem nerūp citu viedokļi, jo viņi pasauli redz savā veidā.

Strēlnieki ir nelieši, kas vienkārši rada konfliktsituācijas, un viņi to dara ar lielu prieku. Strēlnieks bieži pielāgojas situācijai, meklējot katrā savu labumu.

Mežāžus var notvert alkatība un spītība. Labāk nešķērsojiet viņu ceļu, jo pretējā gadījumā jūs varat saskarties ar sīku un netīru atriebību.

Ūdensvīri sliktas lietas izdara citiem nevis aiz vēlēšanās atriebties, bet gan no perversas intereses vērot pašu upura ciešanas.

Savukārt Zivis būtu jāpiedēvē neliešiem-manipulatoriem, jo ​​viņi tik prasmīgi maina savu izskatu. Atkarībā no konkrētās situācijas Zivis ir gatavas izlikties par mīlīgām un pūkainām aitiņām un pēc tam pārvērsties par agresīviem plēsējiem. Viņu galvenais mērķis ir kontrolēt citus cilvēkus.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu