VUGD gatavos negatīvu atzinumu par Daugavas stadiona ledus treniņu halles atbilstību ugunsdrošības prasībām (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tiek būvēta Daugavas stadiona ledus halle, kurā atradīsies divi hokeja laukumi, kas paredzēti 2021.gada pasaules čempionātam hokejā.
Tiek būvēta Daugavas stadiona ledus halle, kurā atradīsies divi hokeja laukumi, kas paredzēti 2021.gada pasaules čempionātam hokejā. Foto: Zane Bitere/LETA

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) gatavos negatīvu atzinumu par Daugavas stadiona ledus treniņu halles atbilstību ugunsdrošības prasībām, aģentūrai LETA apliecināja VUGD preses pārstāve Agrita Vītola.

VUGD piektdien veica halles pārbaudi saistībā ar objekta nodošanu ekspluatācijā. Pārbaudes rezultātā tiek gatavots negatīvs atzinums, kurā būs norādītas konstatētās nepilnības, kas objektam ir jānovērš, lai tas atbilstu ugunsdrošības prasībām.

VUGD amatpersonas patlaban turpina objekta dokumentācijas izskatīšanu un atzinumu paredzēts izsniegt sestdienas laikā. Nepilnību novēršanas termiņi ir dažādi, taču plašāka informācija patlaban netiek sniegta.

Jau ziņots, ka Daugavas stadiona treniņa ledus halles nodošana ekspluatācijā ir iekavējusies, jo vēl nav izdevies saņemt visus nepieciešamos saskaņojumus.

"Nepieciešamo uzlabojumu veikšana laika grafiku varētu neiespaidot un varam atļauties tos veikt līdz nākamajai nedēļai. Tad, kad būs saņemti atlikušie atzinumi, tad arī gaidāms Būvniecības valsts kontroles biroja atzinums par būves pieņemšanu ekspluatācijā," aģentūrai LETA piektdien stāstīja Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) valsts sekretāra vietnieks, Sporta departamenta direktors Edgars Severs.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu