VIDEO ⟩ MMA sabiedrību sanikno video, kurā treneris bijušo UFC zvaigzni izmanto boksa maisa vietā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sašutumu jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstoņu un ekspertu vidū izraisījis video, kurā redzams, ka bēdīgi slavenais Džošua Fabia savu cīkstoni izmanto kā boksa maisu.

Džošua Fabia MMA sabiedrībā gadu gaitā ir iemantojis negatīvu slavu. Netrūkst cilvēku, kuri viņu uzskata par šarlatānu un manipulatoru, kurš lielā mērā sabojāja Djego Sančesa karjeru.

Sančesam šonedēļ bija paredzēta cīņa pret citu UFC veterānu Donaldu "Kovboju" Seroni, tomēr organizācija paziņoja, ka ir lauzusi līgumu ar cīkstoni. Pēcāk UFC prezidents Deina Vaits skaidroja, ka lēmumu atlaist ilggadējo veterānu Sančesu pieņemts pēc tam, kad viņš no cīkstoņa nometnes nav saņēmis ziņojumus par atlēta veselības stāvokli. Vaits gan arī nekautrējās publiski kritizēt tieši Sančesa treneri.

Tagad interneta vidē ir nonācis video, kas atkal saniknojis MMA sabiedrību. Minētajā klipā ir redzams, ka Sančess karājas ar kājām gaisā, bet Fabia pa sava cīkstoņa galvu izdara dažādus sitienus, izmantojot pat spērienus ar kāju un celi.

Uz šo video asi reaģēja daudzi cīkstoņi, bet sevišķi saniknots šķita Konors Makgregors: "Tas ir trakums. Es salauzīšu šī čaļa degunu uz pusēm. Tas nav pareizais gājiens, Djego, manu brāl. Es biju ar tevi visu šo laiku un joprojām esmu."

Cīņas sporta pārstāvji bieži vien treniņos uzņem sitienus pa korpusu, lai nostiprinātu ķermeņa vidusdaļas muskuļus. Makgregors norādīja, ka, viņaprāt, šāda muskuļu stiprināšanas metode ir atbalstāma, bet video redzamā metodoloģija pēc īra domām esot absurda.

Arī pazīstamais ESPN MMA žurnālists Ariels Helvani par redzēto neklusēja: "Atvainojiet par manu franču valodu, bet, kas, pie velna, ir tas? Es biju nolēmis iekost mēlē sakarā ar visu šo sāgu, jo Fabia pagājušogad man nosūtīja daudzus pretīgus tekstus. Bet kā gan kāds var klusēt par šādām aktivitātēm? Vienkārši pretīgi."

Sašutumu par redzēto neslēpa arī virkne citu cīkstoņu. 

39 gadus vecais Sančess savas karjeras laikā ir izcīnījis 30 uzvaras, piedzīvojot 13 zaudējumus. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu