Ar Covid-19 inficētais braucis vilcienā Rīga-Tukums 2 un Tukums 2-Rīga (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Edijs Pālens / LETA

Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC), veicot epidemioloģisko izmeklēšanu, noskaidrojis, ka pasažieris, kuram apstiprināta Covid-19 infekcija, 6.maijā braucis vilcienā Rīga-Tukums 2 un devies atpakaļ vilcienā Tukums 2-Rīga, aģentūru LETA informēja SPKC.

Inficētais plkst.14.39 braucis vilcienā Rīga-Tukums 2 ar reisa numuru 6511 no Zasulauka stacijas līdz Dubultu stacijai, sēdējis otrajā vagonā. Viņš plkst.15.54 braucis atpakaļ ar vilcienu Tukums 2 - Rīga ar reisa numuru 6520 no Dubultu stacijas līdz Zasulauka stacijai un sēdējis trešajā vagonā.

SPKC aicina visus pasažierus, kuri brauca 6.maijā šajos vilciena maršrutos, ieteicams novērot savu veselības stāvokli. Ja tiek novēroti Covid-19 infekcijai raksturīgi simptomi ieteicams palikt mājās, sazināties ar savu ģimenes ārstu, lai izvērtētu veselības stāvokli.

SPKC atgādina, ka šādos gadījumos ātrāk uzzināt, ka esi bijis kontaktā ar Covid-19 slimnieku var palīdzēt lietotne "Apturi Covid". Izmantojot lietotni, varēsi savlaicīgāk izolēties, lai neapdraudētu ģimeni, kolēģus, draugus un pārējos iedzīvotājus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu