Apskatnieks: "Bucks" plāno atlaist Rodionu Kurucu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs.
Rodions Kurucs. Foto: nba.com

Latvijas basketbolistu Rodionu Kurucu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Milvoki "Bucks" gatavojas atlaist, viņa vietā piesaistot amerikāņu basketbolistu Elaidžu Braientu, sestdien savā "Twitter" kontā vēsta "The Athletic" basketbola apskatnieks Šems Šaranja.

Jau ziņots, ka trešdien par iespējamo Kuruca nomaiņu ar Braientu ziņoja tīmekļa resursa "sportando.basketball" žurnālists Emiliano Karkija.

""Bucks" plāno atlaist uzbrucēju Kurucu un viņa vietā ar divu gadu līgumu piesaistīt aizsargu Braientu," savā "Twitter" kontā vēsta Šaranja.

Latvijas basketbolists šosezon ir spēlējis maz, turklāt jau piedzīvojis divas aizmainīšanas.

Trešdien tīmekļa vietnē "eurohoops.net" tika ziņots arī, ka Braientu un Telavivas "Maccabi Playtika" saista līgums, kurā nav vienošanās par izpirkuma maksu.

Turklāt "Maccabi Playtika" pēc neiekļūšanas Eirolīgas izslēgšanas spēlēs grib spēkoties par Izraēlas čempiona titulu, un Braients ir svarīga komandas sastāvdaļa sezonas brīdī, kad maiņu viņam atrast nebūs viegli.

Kurucs šosezon laukumā devies 21 spēlē, vidēji mačā spēlējot 5,9 minūtes, gūstot 1,5 punktus, izcīnot 1,1 atlēkušo bumbu un 0,5 reizes rezultatīvi piespēlējot.

Janvāra vidū Kurucs vairāku spēlētāju darījumā tika aizmainīts no Ņūdžersijas "Nets" uz Hjūstonas "Rockets", pretējā virzienā aizceļojot Džeimsam Hārdenam. Savukārt "Rockets" viņš pameta un "Bucks" pievienojās marta vidū.

"Nets" un "Bucks" komandās Kurucs šosezon devies laukumā pa piecām spēlēm, "Rockets" rindās - 11 cīņās.

Tikmēr Braients Izraēlas klubam neveiksmīgajā Eirolīgas sezonā laukumā devās visās 34 spēlēs, vidēji mačā laukumā atrodoties 23 minūtes un 19 sekundes, gūstot 9,8 punktus, izcīnot trīs bumbas zem groziem un divreiz rezultatīvi piespēlējot, kā arī 0,9 reizes pārķerot bumbu.

NBA pamatturnīrā komandas aizvadīs 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu